Bakan Çavuşoğlu Alanya'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu seçimlere 2 gün kala Alanya'ya geldi temaslarına devam etti.

Bakan Çavuşoğlu Alanya'da
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu baba ocağı olan Alanya'da. 24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Bakan Çavuşoğlu, seçimlere 2 gün kala Alanya'ya yeniden ayak bastı. Dün akşam saatlerinde Alanya'ya gelen Bakan Çavuşoğlu, bugün sabah erken saatlerde çalışmalarına başladı.

'ALANYA'YA RENK KATIYORLAR'

Bakan Çavuşoğlu'nun Alanya'daki ilk durağı Alanya Kayserililer Derneği oldu. Dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelen Çavuşoğlu, Kayserili vatandaşlardan da destek istedi. Çalışmalarını üyelere anlatan Çavuşoğlu, "Alanya Kayserililer Derneği yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldik. Her daim bizi bağrına basan Kayserili hemşehrilerimiz, Alanyamızın sosyal yapısına renk katıyor." dedi.

YÜRÜYÜŞ YAPILACAK

Çavuşoğlu bugün Alanya'daki temaslarına farklı ziyaretlerle devam edecek. Bugün saat 17.00'da ise Bakan Çavuşoğlu ve Ak Partili vatandaşlar İstikrar Yürüyüşü düzenleyecekler. Alanya Hacet Meydanı'nda başlayacak olan yürüyüşe Bakan Çavuşoğlu'nun yanı sıra Antalya Milletvekilleri Sena Nur Çelik ve İbrahim Aydın'da katılacak. Geniş katılımlı yürüyüşle Ak Parti Alanya örgütü seçime hazır olduğunu gösterecek.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83