Başkan Aksoy, Alanyalı muhtarlarla buluştu

MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy Alanyalı muhtarlarla buluştu.

Başkan Aksoy, Alanyalı muhtarlarla buluştu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy bugün bir takım ziyaretlerde bulunmak için Alanya'ya geldi. Antalya'yı günlerdir mahalle mahalle gezen Aksoy, Alanya ziyaretine muhtarlarla buluşarak başladı. 

Saat 11.30'da Alanya Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden Aksoy'a, il yönetim kurulundan arkadaşları ve Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve 23. Dönem Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız eşlik etti. Aksoy'un buluşmasına Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı. 

İlçe Başkanı Türkdoğan ziyaretlerinden dolayı Aksoy'a teşekkür etti. Aksoy'da Alanya'ya gelemekten, Alanya'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aksoy, "Sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı olarak göreve geldiğimizden bu yana zannediyorum bu Alanya Muhtarlar Derneği’ni ikinci ziyaretimiz. O sebeple tabi Alanya’da olmaktan mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

"TÜM ANTALYA MUHTARLARI İLE YEMEK YİYECEĞİZ"

Mustafa Aksoy muhtarlara hitap ederek Antalya'daki ziyaretlerini anlattı. Antalya'da dev bir yemek organizasyonuna hazırlanadıklarını belirten Aksoy, "Son günlerde yaklaşık 1 aydan bu yana MHP İl Başkanlığı olaraktan, Antalya’da toplanma 911 mahalle muhtarımız var. Bu 911 mahalle muhtarımızın 238 mahalle mu8htarımızla doğrudan temasta bulunduk. Yani nedir bu 238 mahallede ziyaret kapsamında mahalle muhtarımızı hem yakinen tanımış hem de bölgeyi yakinen tanımış oluyoruz hem de mahallemizin genel durumu hakkında bir istişarede bulunmuş oluyoruz. Mahallenin varsa eksikleri noktasında onların notalarını almış oluyoruz. İlgililerine de bunları iletmiş oluyoruz. Hedefimiz 911 mahalle muhtarımızı Antalya ilimizde ziyaret edeceğiz. Bu ziyaretlerimiz sonucunda da muhtarlarımızla büyük bir buluşma ile bir akşam yemeğinde bir araya geleceğiz." diye konuştu.

"SADECE SEÇİM VAKTİNDE GELMİYORUZ"

Açıklamarına devam eden Aksoy, "Tabi mahaller önemli muhtarlar önemli çünkü mahallelerimizin temel sorun ve problemlerini yakinen muhtarlarımız bilmekte. Vatandaşlarımız bu Türk Milletinde bir alışkanlıktır; böyle bir kaza anında bile 3 rakamlı telefon hanesini çevirmek yerine yada bir yangında 3 rakamlı telefon hanesini çevirmek yerine 10 rakamlı muhtarımız önce onu çevirir yani hepsinin hafızasında o vardır. O sebeple bizim için muhtarlar son derece önemli ve kıymetlidir. Siyaset yaparken de MHP olarak sadece seçim vaktine geldiğimizde mahallelerimizi ziyaret edip, muhtarlarımız ziyaret edip oy istemek değil. Bu ziyaretlerimizde ortada da bir seçim falan yok." dedi.

"SORUNLARINI YETKİLİLERE AKTARIRIZ"

Aksoy muhtarlara yaptığı konuşmada tüm Antalya'daki muhtarın sorunlarını yetkililere aktarma gareti içerisinde olduğunu belirterek, "Muhtarın gül cemalini görmüş oluyoruz. O bizi görmüş oluyor. Sohbet ediyor, tanışmış oluyoruz. Hem de mahalle sorun ve problemlerini de yerinde tespit ederek, dinlemiş oluyoruz. Ve çözümleri noktasında da valiliğe iletilmesi gereken bir konu varsa sayın valimizle bunu paylaşıyoruz, büyükşehire iletilmesi gereken bir konu varsa büyükşehirle bunu paylaşıyoruz, yerel idareler noktasında; işte Alanya’da olmamız münasebetiyle burayı örnek verecek olursak; Alanya’da da MHP’li bir belediye başkanımız var, sizlerinde destekleriyle, teveccühleriyle 2014 seçimlerinde almış olduğumuz." şeklinde konuştu.

"TÜRKDOĞAN VE YÜCEL'DEN ÇOK MEMNUNUZ"

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'den oldukça memnun olduklarını dile getiren Aksoy, "Evet biliyorum ki ilçe başkanımız sağ olsun başkanımızın şahsında bütün yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımı da sizlerin huzurunda kutluyorum ve tebrik ediyorum. Göreve geldiklerinden bugüne yakinen de takip ediyoruz ki Alanya’nın her bir mahallesini karış karış gezerek ve muhtarlarımıza buluşarak, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onarın sorun ve problemlerini dinleyerek çözümü noktasında destek oluyorlar. Belediye başkanımızın da belediye meclis üyelerimizin de, çalışanlarıyla Alanya’nın her bölgesinde iyi bir çalışma sergilediklerini görüyoruz. Elbette ki biz bu çalışmayı böyle görüyoruz ama yine vatandaşların bir sonraki seçimde takdiri önemli olacak. Ben tabi burada bu kapsamda bir başlangıçla söze girmek istedim. Muhtarlarımızın soru ve problemlerini dinleyelim mübarek Cuma gününde bir çay içerek muhabbet edelim, sebebi gelişimiz budur." diyerek sözlerini noktaladı. 

Aksoy muhtalarla buluşmasının ardından Alanya Ziraay Odası'na geçti. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2017, 13:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83