Başkan Türel'den yeni kabine değerlendirmesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk kabinesinde Dışişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı gibi iki önemli koltuğa Antalyalı isimlerin gelmesinin çok önemli bir kazanç olduğunu dile getirdi.

Başkan Türel'den yeni kabine değerlendirmesi
Türel ‘Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun, en zor dönemde çok ciddi başarılara imza atarak Türk Siyasetinde adını altın harflerle yazdırmasının Antalya için büyük bir onur, büyük bir gurur olduğunu söyledi. Türel “Medarı iftiharımız, takım kaptanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu 5 dönemdir Antalya Milletvekili olarak kentimizi, son 3 dönemdir de Dışişleri Bakanı olarak ülkemizi büyük bir başarıyla temsil etmektedir. Dünya genelinde yaşanan siyasi gerilimler karşısında her zaman dik bir duruş sergileyerek önemli başarılara imza atan Sayın Bakanımız zor ve yorucu temposuna rağmen kentimizi ve hemşerilerimizi ihmal etmeyerek her daim yanımızda yer almıştır. Bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalara imza atacağına inandığımız Sayın Bakanımıza Antalyalı hemşerilerimiz adına görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

“Ersoy sektöre yeni bir heyecan getirecek”

Başkan Türel ayrıca yeni kabinede Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev alan Aksekili Mehmet Ersoy’a da başarılar dileyerek, “Antalya başta olmak üzere ülkemiz için en önemli sektörlerin başında gelen turizm ile ilgili bakanlık koltuğunda sektörün içerisinden gelen, başarılı işadamı ve turizmci kimliğiyle tanınan Sayın Ersoy’un atanması son derece sevindiricidir. Ersoy’un yapacağı çalışmalarla sektöre yeni bir ses ve soluk getireceğine olan inancımız tamdır” ifadelerini kullandı.  

Türel, başta Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy olmak üzere kabinede görev alan tüm bakanların Başkan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak nice başarılı işler ve çalışmalar gerçekleştireceklerine olan inancını da dile getirdi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel her iki bakanla ilgili memnuniyetini sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2018, 16:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83