Başkan Türkdoğan'dan Çanakkale mesajı

Başkan Türkdoğan'dan Çanakkale mesajı
MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Çanakkale Zaferi’nin 105 yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türkdoğan'ın mesajı şöyle:

"18 Mart 1915 tarihinde kazanılan Çanakkale Zaferi kahraman Türk milleti ve askerinin iman ve kahramanlığının destanıdır. Metrekareye 6 bin merminin düştüğü bu zafer vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en güzel örneğidir.

Şehitlerimizin kutsal armağanı olan bu topraklara, damarlarında asil kan dolaşan Türk Milletinin evlatları bugüne kadar sahip çıkmıştır ve bundan sonra da canından aziz tuttuğu bu kutsal emaneti koruyacaktır.

Çanakkale Zaferimizin 105. yıldönümünde, bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere Çanakkale savunması ile Türk milletinin en büyük destanlarından birini kanlarıyla tarihe yazan silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet, şükran ve dualarla anıyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin Liderliğinde ve yolbaşçılığında olan Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Çanakkale'de atalarımızın bize göstermiş olduğu ve Mehmet Akif'in “Asım'ın Nesli” diye tarif ettiği, iman ve vatan aşkıyla hareket etmeye and içmiş ,bu vatan için ölmesi emrolunduğu gün, gözünü kırpmadan cepheye koşacak olan Türk Milletinin 57. Alayıdır.

Çanakkale Zaferinin yıldönümü vesilesiyle, bu savaşta yer alarak adını tarihe altın harflerle yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, “Çanakkale Geçilmez” dedirten; Şehitler Tepesini boş bırakmayan 251 Bin Vatan Evladını minnet, saygı ve şükranla anıyorum."

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 12:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83