Başkan Yücel'den Takavut'a 'hayırlı olsun' ziyareti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'u ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Yücel'den Takavut'a 'hayırlı olsun' ziyareti
Ziyarette konuşan Başkan Takavut  "Bizim de 7 belediye meclis üyelerimiz var. Alanya'nın menfaatleri için ne varsa ellerinden gelen desteği verdiler. Alanya'nın menfaatlerine uymayan yerlerde düşüncelerini dile getiriyor. Siz de bunları dikkate alıyor ve doğrusunu yapıyorsunuz. Diğer siyasi partilerdekiler de arkadaşlarımız. Bizler Alanya için yaptığınız iyi şeylerin yanındayız. Sizlerin de gece gündüz nasıl çalıştığınızı biliyoruz. Siz bir ilçe belediye başkan gibi değil, bir büyükşehir belediye başkanı gibi hizmet ediyorsunuz. Biz de burada sizlerin yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sizin siyasi bir görüş olarak bakmadığınızı gördüm. Bunun için de teşekkür ediyorum. Bundan sonra Alanya menfaati için yapacağınız çalışmalar için yanınızdayız" ifadelerini kullandı.

‘MEMLEKETTE HERŞEY HEPİMİZİN’

Yücel de, Yeni seçilen yönetime başarılar diliyorum. Hepimiz ülkemizi, milletimizi seviyoruz. Millete hizmet etmeyi seviyoruz. Herkesin düşünceleri, ideolojisi olabilir ama önemli olan memleket. Sizlerin önemli işler yapacağınıza inanıyorum. Yine çok teşekkür ediyorum. İnanın bütün siyasi partilerden destek görüyorum ama sizden ayrı bir destek görüyorum. Benim amacım sosyal mutabakatla işleri çözmek. Aldığımız kararların yüzde 90-95'i ortak kararla alınıyor. Her şeyimiz şeffaf. Köylerimizi, yayları ilmik ilmik dokumaya çalışıyoruz. Bunda tüm halkın katkısı var. Memlekette her şey hepimizin." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2017, 09:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83