Bayar'dan İnce için CHP'den istifa eden başkana yanıt var

Bayar'dan İnce için CHP'den istifa eden başkana yanıt var
İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru'nun partiden istifa etmesi üzerine CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar sert bir açıklama yaptı.

Bayar'ın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyetin ve Cumhuriyet kazanımlarının bekçisidir.

Cumhuriyet devriminin ve kazanımlarının altını oyan, ülkeyi büyük bir felakete sürükleyen AKP iktidarıyla mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdürmektedir.

AKP zihniyeti ülkemizi büyük bir yıkıma ve karanlığa sürüklemektedir.

AKP’nin yaratmış olduğu bu yıkım ve talan düzeninden kurtulmak için bu ülkenin vatansever insanları Millet ittifakı oluşturmuş ve bu ittifak sayesinde birçok büyükşehir belediyesini AKP’nin elinden almıştır.

Şimdi iktidarı da almak ve ülkemizi AKP zihniyetinden kurtarmak için mücadele etmektedir.

Daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gereken bir günde, millet ittifakı içerisinde ayrılık tohumları ekmek, süslü laflarla mensubu bulunduğu partiyi eleştirmek kime hizmet eder bunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’nun partiyi eleştiren paylaşımları zaten bir ayrılmanın kaçınılmaz olduğunu gösteriyordu.

Cumhuriyet Halk Partisi otel lobilerinde değil, savaş meydanlarında kurulmuş, Ulu önder Atatürk’ün en büyük iki eserimden biri dediği, devrimci bir partidir.

Bu partinin, gemisini terk etmeyen milyonlarca neferi var.

Bugün itibariyle partimizden istifa eden Serkan Küçükkuru’nun partimizle hiçbir ilişkisinin kalmadığını, Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarının ve emekçilerinin, halkın iktidarı için daha çok çalışacağını kamuoyuna duyururuz. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 09:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83