BBP Alanya, Yazıcıoğlu için yollara düşecek

BBP Alanya İlçe Teşkilatı 13 Ekim'deki Muhsin Yazıcıoğlu mahkemesi için Kahramanmaraş'a gidecek.

BBP Alanya, Yazıcıoğlu için yollara düşecek
Büyük Birlik Partisi (BBP)'nin kurucu lideri Muhsin Yazcıoğlu'nun vefatının ardından 8 yıl geçmesine rağmen davası devam ediyor. Davada henüz bir suçlu bulunamazken, 13 Ekim Cuma günü Kahramanmaraş Adliyesi'nde yeni bir dava yapılacak. BBP Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Fevzi Yıldırım'da bu davada destek için yer alacaklarını belirtti. Yıldırım konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

"Yine yollara düşeceğiz; 13 Ekim Cuma öğle sonu Kahramanmaraş Adliyesi'nde devletin karlar altında kalan itibarını göreceğiz. 8 yıl bitti hala dava aydınlatılamadı. Üstüne üstlük terfi alanlar var; bir arpa boyu yol alamadık. Hala durup adalet diyorsunuz da neden bize adalet vermiyor, adil olmuyorsunuz? Dün FETÖ vardı bugün yok, aydınlatın şehit liderimin davasını. Yoksa işinize mi gelmiyor? Muhsin Yazıcıoğlu davası Türkiye'nin kerbelasıdır. Hani sizin adaletiniz nerede? Bu devleti yönetirken, adalet herkes için eşit olmalı ama sizler adaleti bize vermediniz. Gün gelecek, devran dönecek o bizlere vermediğiniz adalete belki sizlerde muhtaç olacaksınız. Bu davada ihmali olan Muhsin Başkan suikastinde her kimin parmağı varsa dünya ahiret iki elimiz yakanızda olacaktır. Sanmayın bu dava bitecek, ahirete kadar sürecek. Bizim çilemiz, sizin adaletiniz konuşulacak. Bir Muhsin Başkan öldü, binlerce Muhsin, alperen doğdu. 

Yeter artık biz liderimizin katillerinin adalet önüne çıkarılmasını istiyoruz. Siz adalet vermesseniz de Allah'ın adaleti olduğunu unutmayın. Er yada geç sizlerde huzur-u mahşerde hesap vereceksiniz. 

Biz 13 Ekim'de Kahramanmaraş'tayız ve adalet arayacağız, adalet istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2017, 12:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83