Berberoğlu'nun referandum yorumu

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, "1 Kasım'da Alanya'da 79 bin oy aldık ve bu oyumuzu 82 bine çıkardık. 1 Kasım'da 68 köyden gelen oylar ile referandumda gelen oylar birbiriyle örtüşüyor. MHP'nin katkı yapıp, yapmadığını önümüzdeki süreçte değerlendiririz" dedi.

Berberoğlu'nun referandum yorumu

 Partisinin İlçe Teşkilatı'nca Hacet Mahallesi'nde açılan Evet Ofisi'nde Türkiye genelindeki yüzde 52 oranındaki oyla sevinen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nun çocuklar gibi sevinmesi gözlerden kaçmadı. Partililerle birlikte Türkiye genelindeki yüzde 52 oy oranını kutlayan Berberoğlu, "Bu millet 30 yıllık eski aracını bıraktı, artık yeni aracıyla yoluna devam edecek. Ve Türkiye'de yüzde 52 oyla Evet çıktı. Bu tüm Avrupa'ya rağmen. Türkiye üzerinde Avrupa'nın oynadığı oyunlara rağmen, Almanya Hayır dedi, Hollanda Hayır dedi, Belçika Hayır dedi ama bu millet Evet dedi. Biz ne dedik söz de karar da milletin. Bugün bu millet kararını verdi, artık Türkiye gelecek 100 yıllara kararlı bir şekilde ilerleyecek. Bu iki aylık sürede çalışan tüm teşkilatlarımıza ve üyelerimize gerçekten sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.  

banner111
"EVET'E 82 BİN OYLA KATKI SUNDUK"

Berberoğlu, "1 Kasım'da 79 bin olan oyumuzu bugün 82 bin oya çıkardık. bu millete ve bu Alanya'ya sonsuz teşekkür ediyoruz. Alanya'da Hayır çıktı ama biz Alanya'da çok büyük bir mücadele verdik. Milletimizi yalan ve dolanla kandırdılar. Turizmde söylediler, tek adamlık dediler, turizm kötüye gidecek dediler ama bu Alanya yine kararını verdi, Alanya'da Türkiye'deki Evet'e 82 bin oyla destek verdik. Bu büyük bir oydur. Antalya'nın bir çok ilçesinden daha güçlü bir oyla destek verdik" dedi. 

"MHP'NİN KATKISINI TARTIŞIRIZ"

Bir gazetecinin, '79 bini 82 bine çıkardınız. Sandıklardaki 82 bin oyda MHP'lilerin katkısı olmadı mı?' yönündeki soruya Berberoğlu, "Biz 79 bin oyumuzu 82 bin Evet oya çıkardık. Onu süreç içersinde değerlendireceğiz. Alanya'nın 68 köyünden 1 Kasım'da gelen oylar ile referandumda aldığımız oylarımız bire bir örtüşüyor. MHP'lilerin katkısını süreç içersinde değerlendireceğiz" dedi. 
Takavut'a da mesaj gönderen Berberoğlu, "Biz Türkiye'de elbiseyi değiştirdik, Takavut'un da takım elbisesini değiştiririz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 09:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83