BERBEROĞLU: VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ

Kırsalda vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Berberoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Çakallar’da ‘Köy Konağı’ olarak restore edilen okulda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi. Berberoğlu, çalışmalar için Türel’e teşekkür etti.

BERBEROĞLU: VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ
AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, hafta sonunu kırsalda vatandaşlarla buluşarak geçirdi. Çakallar ve Saburlar mahallelerinde düğün davetlerine iştirak eden Berberoğlu, genç çiftlere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi. Çakalllar mahallesindeki yıkık olan okulun bakım ve onarımının gerçekleştirildiğini ifade eden Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür etti. Berberoğlu, “Söz verdi yaptı. Sayın Türel’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

KÖY KONAKLARI YAPILACAK 

Bakım ve onarım çalışmaları Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çakallar mahallesindeki okul, ‘Köy Konağı’ olarak kullanılacak. Berberoğlu, “Çakallar eski okulunu Büyükşehir Belediyemiz çevre düzeni ile birlikte son derece modern bir şekilde ‘Köy Konağı’ olarak halkımızın hizmetine sunmak için çalışmalara devam ediyor. Birçok mahallemizde köy konakları yapılacak. Mahallelilerin toplanabilecekleri alanlar oluşturulacak” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 17:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83