"Biz kapının önüne koyduk, gelebiliyorlarsa gelsinler"

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan MHP'li eski yöneticileri hedef alarak sert konuştu.

"Biz kapının önüne koyduk, gelebiliyorlarsa gelsinler"
MHP'nin 19 Haziran 2016'da yapılan olağanüstü kongresi mahkeme kararı ile iptal edilmişti. Meral Akşener ve yandaşlarının istemediği bu sonucun ardından MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan bir açıklama yaptı. 

Konunun geçimişini hatırlatan Türkdoğan, "1 Kasım seçim sürecinden itibaren MHP’yi 1 yılı aşkın dönemdir meşgul eden, MHP’nin birliğini dirliğini bozmaya yönelik bir takım hadiselerle karşı karşıya maalesef bulunduk. MHP’yi ele geçirmek isteyen, MHP’yi ele geçiremese de MHP’den bir yeni siyasi parti çıkarmak isteyen güç odaklarının yaptıkları tehdit ve tehlikelerle karşı karşıya bulunduk. İşte bu süreçte Milliyetçi hareketin lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ve ona inanan ülkücülerin yol başlığında liderimizin ortaya koyduğu duruş sayesinde MHP bugün yeniden, topyekün Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin ve Türk Milleti’nin yegane umudu haline gelmiş bulunmaktadır." dedi.

"DAHA BÜYÜK BİR İNANÇ VE AZİMLE"

Türk milletinin umudunun MHP olduğunu söyleyen Türkdoğan, "Türk milletinin inandığı lider Devlet Bahçeli’yi yıpratmak isteyen unsurlar geçtiğimiz 19 Haziran 2016’da hukuksuz korsan bir kurultay düzenlemişlerdir. Düzenledikleri bu hukuksuz korsan kurultayda almış oldukları korsan kararı Ankara 13’üncü Asli Hukuk Mahkemesi aldığı kararlar sözde olağan üstü kararın iptaline ve alınan tüm kararların yokluğuna bugün itibari ile Ankara 13’üncü Asli Hukuk Mahkemesi karar vermiştir. Dolayısıyla MHP’yi karıştırmak isteyen MHP’yi kaos ve karmaşaya götürmek isteyenlerin hevesleri kursaklarında kalmıştır. Milliyetçi, ülkücü hareket bundan sonra dün olduğundan  daha büyük bir inanç ve azimle, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde Liderimiz Devlet Bahçeli’nin  emrinde birliğimizi ve dirliğimizi bozmadan hakkın yanında ve yolunda mücadelemize devam edecektir." şeklinde konuştu.

PARTİDEN KOPANLARI DAVET ETTİ

Meral Akşener'in yeni oluşumu için pek ok isim MHP ile bağlarını koparmıştı. Türkdoğan o isimlere, "Burada geçmiş dönemlerde bir takım algı operasyonlarına kapılarak, iyi niyetle MHP’de bir değişim olsun isteyen arkadaşlarımıza bir kez daha kamuoyu önünde seslenmek istiyorum: MHP’de iyi niyetle bir takım değişiklikler isteyen arkadaşlarımız bu alınan mahkeme kararı ile  bu işlerin artık sonlandırıldığını görmeliler; milliyetçilerin, ülkücülerin yegane partisi MHP’dir MHP çatısı altında bulunan arkadaşlarımızla bir araya gelsinler, kardeşliğimizi dirliğimiz birliğimiz hiçbir dış unsurun, hiçbir güç odağının zedelemesine müsaade etmesinler." diye seslendi.

HEDEFİNDE UYAR VE ER VARDI

MHP Alanya İlçe Başkanları Hilmi Er ve Cafer Uyar'a sert sözlerle yüklenen Türkdoğan, "Bunun dışında siyasetten beklediğini bulamayınca, istediği olmayınca MHP’de değişim isteyen etkili ve yetkili oldukları halde bu makamlarda oturdukları halde bu işlere kalkışan ve bir takım arkadaşların aklına giren bu arkadaşların zaten partimizle irtibatı ve iktisadı kalmamıştır, bağı kesilmiştir. Kendilerinin bir takım beyanları olmuştur. ‘Eve dönmeyeceğiz’ şeklinde. Biz kapının önüne koyduk, isteyen dönebiliyorsa dönsün diyerek, kurultay meselesi ile ilgili bugün Ankara’da verilen kararla ilgili sözlerimi noktalıyorum." dedi.

MANİSA'DA ZEHİRLENEN ASKERLER

Türkdoğan açıklamalarına, "Manisa ilimizde yakın tarihimizde 4 defa askerlerimize yemek veren Rota Yemekçilik adlı bir firmanın maalesef yüzlerce askerimizin zehirlenmesine hastanede hala tedavi altında olan askerlerimiz olmasına sebebiyet vermesinden dolayı bu konunun Milli Savunma Bakanlığı ve hükümet tarafından araştırılmasını ve üzerinde durulmasını istiyoruz. Bizim için ana kuzusu 20 yaşındaki askerlerimizin değeri ve önemi çok büyüktür. Bu anlamda da 4 kere üst üste bu hadiselerin olmasında art niyet arıyoruz. Farklı terör örgütlerinin uzantılarının bu yemek firması içinde çalıştığı söylenmekte, bir takım iddialar var. Bunların acilen aydınlatılması ve bir daha asla kendi evinde yemeyeceği yiyeceği Türkiye Cumhuriyeti Devleti için gece gündüz nöbet tutan, hizmet eden Türk askerine de asla ve asla bu anlamda yedirilmemeli. Bu yemeklerin seçilmesi gerekirse kışla içerisinde bu yemeklerin yapılmasını istiyoruz." diyerek devam etti.

"ALANYA ESNAFI PERİŞAN"

Alanya'da ekonomik sıkıntı ile ilgili konuşan Türkdoğan, "Alanyamız bir turizm şehir, bu anlamda ekonomik gelir kaynağımız da turizm. Fakat maalesef esnafımız 2017 yılı içerisinde turizmde bu zaman kadar beklentilerinin yerine gelmediğini ulaşmadığını geçen yılın bile gerisinde olduğunu biz yaptığımız esnaf ziyaretlerinde gözlemliyoruz. Bu konuda  acilen ilgili yetkili hükümet yöneticilerimizin önlemler almasını, esnafımızı rahatlatacak bir takım çalışmalar yapılmasını istiyoruz. Özellikle buradan ticaret erbabı ile ilgili görev yapan esnaf odaların göreve davet ediyorum. Artık esnafımızın derdini çözme noktasında, esnafımızın derdine çare olmaları noktalarında çalışmalarını buradan talep ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 15:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83