'Bizi bırakma Meral Abla'

İYİ Parti'de Meral Akşener'in başkanlığı bırakacağını açıklamasının ardından Alanya'daki İYİ Partili isimler Akşener'i destek yağmuruna tuttular.

'Bizi bırakma Meral Abla'
İYİ Parti'de dün şok bir gelişme yaşanmış ve Kurucu Başkan Meral Akşener genel kurul düzenleneceğini ancak kendisinin aday olmayacağını açıklamıştı. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklama siyasette adeta bomba etkisi yaratırken, Alanya'da pek çok isim de Akşener'e destek verdi.

Akşener'in bırakmasını istemeyen İYİ Parti Antalya Milletevekili Aday Cahit Kocabeyoğlu, "İnadına Meral Akşener, İlle de Meral Akşener. Sana inandık, sana çok alıştık ve seninle yürüdük. Sensiz asla Meral Abla. 81 il ve ilçe başkanları yarın Ankara'ya çıkartma yapmalı. Sayın Akşener'e destek deklarasyonu vermeli. Biz kurultay isteklerimize kulak tıkayanlara kızıp ayrıldık. İşte demokrasi ve Meral Akşener farkı. Ama bitmez son söz delegenin." dedi.

Bir başka Antalya Milletvekili Adayı Meryem Aydoğan ise "Bize Türkiye'yi yönetme fikrini aşılayan Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi; yola sizinle çıktık. Sonuna kadar sizinleyiz. Sizinle iktidar olacağız pes etmemeyi sizden öğrendik. Vazgeçmek yok. Yola yürümeye sizinle devam edeceğiz." diyerek Akşener'e destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2018, 10:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83