'BİZİ HAYIRCI GÖSTERİP ALGI YÖNETİYORLAR'

MHP Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul 'Bizi hayırcılar olarak gösterip algı yönetiyorlar" dedi.

'BİZİ HAYIRCI GÖSTERİP ALGI YÖNETİYORLAR'

 MHP Antalya ikinci sıra milletvekili adayı ve MHP Genel Başkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Yurdakul, ile MHP Antalya milletvekili adayı Gülay Parlak seçim çalışmalar kapsamında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

banner111
Yurdakul, 7 Haziran’dan bu yana bir çok bilinenin değiştiğini söyledi. Seçimlerin ardından ortaya çıkan koalisyon sonucuna hazır olduklarını belirten Yurdakul, AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun koalisyona hazır olmadığını öne sürerek hükümetin kurulamadığını ifade etti. İkili görüşmeler sürecine de değinen Yurdakul, “Biz ikili görüşmelerimiz süresince Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu 4 maddemiz konusunda anlaşmaya varamadık. Bizim dört maddemizi kabul etmeyen bir parti ile koalisyon kurmamız olanaksızdı” dedi.
Kamuoyunda sürekli “Hayır” dedikleri şeklinde bir algı oluştuğunu da belirten Yurdakul, “Davutoğlu görüşmelerde bize koalisyon görüşmeleri için bir kere geldi. Onda da bizim değişmez dört isteğimiz konusunda anlaşamadık ve 'hayır' dedik. Sonraki süreçte de zaten bize azınlık hükümeti kurmak gibi birkaç görüşmeye geldiler bizde milli iradenin iktidardan indirdiği bir partiyi milli iradeyi hiçe sayarak tekrar iktidar yapamayacağımızı belirterek hayır dedik. Bizi tamamen hayırcılar diye gösterip algı yönetiyorlar” dedi.
Yurdakul ayrıca seçmenlere seslenerek “1 Kasım’da kararınız ne olursa olsun mutlaka oy kullanmaya gidiniz. Sandığa sahip çıkınız. Oy kullanmazsanız istemediğimiz sonuçlarla karşı karşıya kalabilir istemediğimiz bir partiyi yeniden iktidar yapabilirsiniz” diye konuştu.

ANKARA’DAKİ PATLAMA

Ankara’da meydana gelen ve 95 kişinin hayatını kaybettiği patlamayı da değerlendiren Yurdakul, İçişleri Bakanı Selami Altınok’un patlamanın ardından yaptığı açıklamaları eleştirerek şöyle konuştu:

“Bir gazeteci güvenlik zafiyetinin olup olmadığını soruyor. “Hayır yok” dediler. Ülkenin başkentinde 95 insan hayatını kaybediyor ve zafiyet olmadığını söylüyorsun. İstifa edecek misiniz sorusuna da hayır cevabını veriyor. Adalet Bakanı Kenan İpek de soruya gülüyor. Devlet Bahçeli Başbakan Davutoğlu ile görüşme isteğine işte bu terör sorumluluğunu Başbakan Davutoğlu kabul etmediği için hayır demiştir.” 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 12:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83