'BİZİM ALAKAMIZ YOK'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Alanya İlçe Teşkilatı'na bağlı Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve ekibi, son günlerde bazı saldırı olaylarında adı geçen Osmanlı Ocakları ile AKP'nin hiçbir ilgisinin bulunmadığını açıkladı.

'BİZİM ALAKAMIZ YOK'
Işık, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Son zamanlarda ülke olarak zor günler geçirmekteyiz. Eli kanlı terör örgütü PKK’nın gerçekleştirdiği kalleşçe saldırılar sonucu şehit düşen kardeşlerimizin hüznünü derin bir şekilde yaşamaktayız. Yaşadığımız bu derin hüznün tesiriyle vatandaşlarımız tarafından gösterilen bu haklı tepkiyi anlayabiliyor ve saygı duyuyoruz. 

'ŞİDDETİ ASLA TASVİP ETMİYORUZ' 

Yalnız şunu da belirtmekte fayda görüyoruz. AKP, şiddeti hiçbir zaman çözüm yolu olarak görmemiştir. Dün de, bugün de, yarın da hiçbir şiddet olayını tasvip etmedik, etmeyiz, etmeyeceğiz. Milletimizin sabrının sınandığı bugünlerde tepki gösterilirken, meydanlarda halkı şiddete yönlendirmeye çalışan bazı provokatörlerin, HDP eş ve baş provokatörlerinin ve gençleri sokağa dökmeyi vatana hizmet olarak gören bazı sorumsuz yöneticilerin gerek açıklamaları, gerek sosyal medya paylaşımları, yaşanan şiddet olaylarının AKP gençliği üzerine yıkılmaya çalışıldığını gösteriyor. Bu noktada AKP ile bazı yapılanmaların bir arada gösterilmeye çalışılması bunun en büyük kanıtıdır. AKP'ye gönül veren, bu davaya hizmet etmek isteyen genç kardeşlerimizin hizmet ettiği tek gençlik yapılanması, gençlik kolları yapılanmasıdır.  

'HERKESİ GENÇLİK KOLLARI'NA BEKLERİZ' 

Alanya'da ise bu gençlik yapılanmasını Alanya AKP Gençlik Kolları başkanlığı temsil etmektedir. Ne Osmanlı Ocakları'nın ne de başka bir gençlik yapılanmasının AKP ile herhangi bir bağı asla yoktur. Bu durum, gerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından, gerekse Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından da dile getirilmiştir. AKP'ye gönül veren, bu davaya hizmet etmek isteyen genç kardeşlerimize Alanya AKP Gençlik Kolları'nın kapıları her zaman sonuna kadar açıktır. Provokasyonun, iftiraların, fitne ve fesadın bolca kol gezdiği bu ortamda bizim üzerimize düşen görevler; oyuna gelmemek, daha fazla kenetlenmek ve kardeş kelimesinin hakkını sonuna kadar vermektir." 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83