'BÜYÜK ZAFERE YÜRÜYORUZ'

Vatan Partisi, bahanelerle kutlanmak istenmeyen yasaklanmaya çalışılan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda milletin meydanlara ineceğini söyledi.

'BÜYÜK ZAFERE YÜRÜYORUZ'

 Vatan Partisi İlçe Örgütü, tüm engellemelere rağmen 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda meydanlara ineceklerini açıkladı. Parti binasında bir basın açıklaması yapan Vatan Partisi ilçe sekreteri, Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan kanun hükmündeki kararnameleri eleştirdi. Vatan Partisi İlçe Sekreteri Evren Kurtoğlu , “Türk milletinin ordusunu ve zaferlerini yok edemezsiniz” dedi. AKP Hükümetine seslenen Kurtoğlu, "Türk ordusunun savaş yeteneğini tahrip eden uygulamalar karşısında sessiz kalmayacağız. Anayasa size ordunun savaş yeteneğini güçlendirme görevi veriyor. AKP iktidarının, ordunun yapısını bozan uygulamalarına karşı kararlı tavır almak bir vatan görevidir. Ayrıca Amerikancı darbe girişimi yapılırken, Atatürk’ün emaneti olan TBMM bombalanırken, ordunun genleri bozulurken, 'Bu savaş bizim savaşımız değil' diyerek sessiz kalanları da hayretle ve ibretle izliyoruz" dedi.

banner111
30 Ağustos Büyük Zaferin 94. yılında bizler her yıl olduğu gibi meydanlarda olacağız diyen Kurtoğlu “30 Ağustos’ta Bütün siyasi partileri, kitle örgütlerini, sivil toplum kuruluşlarını, odaları ve tüm halkımızı Türk Bayraklarıyla saat 19:00’da Güçlü Ordu Güçlü Türkiye, İstiklal ruhuyla Büyük Zafere demek için Atatürk Anıtı’na davet ediyoruz” dedi.

''İçerisinden geçtiğimiz günler İstiklal Savaşı ruhunun yeniden yeşerdiği günlerdir. Ülkemizin 'dahili ve harici' düşmanlarına karşı verdiği savaş bu adı hak edecek niteliktedir. Bölgemizin can düşmanı ABD emperyalizmine karşı mücadele ancak İstiklal Savaşı ruhuyla verilirse başarılı olacaktır. Yedi düvelin emperyalistlerini yenilgiye uğrattığımız ve istiklalimizi kazandığımız 30 Ağustos, bugün çok daha anlamlıdır.

Başarıların hepsinin altında Mustafa Kemal'in askerlerinin hayati önemde katkıları bulunmaktadır. Gerici ve bölücü teröre karşı attığımız bu adımları ancak güçlü bir silahlı kuvvetlere sahip olarak sürdürebiliriz. Bundan dolayı son kararnamelerle askeri okulların kapatılması ve silahlı kuvvetlerimizin emir-komuta zincirinin bozulması kesinlikle kabul edilemez.

Genelkurmay başkanının cumhurbaşkanına, kuvvet komutanlarının milli savunma bakanına bağlanması emir-komuta birliğini ortadan kaldırır. Ordumuzu emperyalizme ve taşeronlarına direnemez hale getirir. Hükümet bu yanlıştan derhal geri dönmelidir. Çünkü ülkemize yönelecek iç ve dış tehditleri ancak güçlü orduyla bertaraf edebiliriz. Güçlü Ordu, Güçlü Türkiye demektir!

Türkiye 'istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine' düşmüştür. O mecburiyeti zafere dönüştürmek için Zafer Bayramımıza sarılıyoruz. Büyük devrimci önder Atatürk'ün bize yüklediği sorumlulukların bilincindeyiz. Zafere ulaşmak için Atatürk ve Türk Bayrağı altında birleşiyoruz. Zafer yolu Atatürk'ün yoludur. Zafer yolunda yürüyeceğiz.

İstiklalimizi yeniden kazanmak için Büyük Zafer'in 94.yılında haydi görev başına!

Tüm vatanseverleri 30 Ağustos günü saat 19’da Atatürk Anıtı’nda buluşmaya çağırıyoruz!

 Bayrağını al gel, İstiklal ruhuyla büyük zaferlere giden yolu birlikte açalım!

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2016, 20:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83