CAFER HOCA'DAN ESNAFA MÜJDE

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya 4’üncü sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, 1 Kasım seçimleri için çalışmalarına bugün Mahmutlar’da devam etti

CAFER HOCA'DAN ESNAFA MÜJDE
Mahmutlar Sanayi Sitesi ve Atatürk Caddesi’ndeki esnaflarını ziyaret ederek hem destek isteyip hem de sorunlarını dinleyen Uyar, esnafın Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki konularda dertli olduklarını gördü. “Büyükşehir’in parçalı gelen hizmetinin insanlarımızı sıkıntıya soktuğunu bir kere daha gördük” diyen Uyar, sanayi esnafının anlattığı su kesintileri ve sinekle mücadelede yaşanan sorunları dinledi. Sorun yaşanan konuların hala Alanya Belediyesi’nde olduğunun ve onun ihmalkâr davrandığının düşünüldüğünü belirten Uyar, “Büyükşehir Yasası uygulanalı bir buçuk yıl olmasına rağmen hangi konularda hangi belediye görevli vatandaş haklı olarak öğrenemedi. Bu çözümleri hala Alanya Belediyesi’nden bekliyorlar. Vatandaşımız yasa gereği bu konulardaki aksaklıkları Büyükşehir’in Alanya Koordinatörü’ne ve ASAT görevlilerine iletmeli” dedi.

ESNAFA VERGİ VE PRİM MÜJDESİ

Ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik bozukluğun Mahmutlar esnafını da etkilediğini ifade eden Uyar, MHP iktidarında esnaflar için yapacakları kolaylıkları hatırlattı. Uyar, “MHP iktidarında yeni işyeri açan esnafımıza en az 5 yıl vergi, prim kolaylığı sağlayacağız. İstihdam oluşturan yatırımcılarımızın en az 5 yıl vergi ve prim ödemelerinde onların lehine düzenlemeler sağlayacağız. Esnafın en çok şikâyet ettiği büyük alışveriş merkezlerinin ve her sokağa açılan zincir mağazalara bir düzen getirip esnafımıza verdiği zararı en aza indireceğiz” diye konuştu. 




Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83