CAFER HOCA'DAN ÇAVUŞOĞLU'NA 'ALANYALI ADAY' YANITI

MHP Antalya Milletvekili Adayı Cafer Uyar, bugün Konaklı Sanayi Sitesi’nde ve çarşısında esnafları ziyaret ederek 1 Kasım erken seçimleri için destek istedi.

CAFER HOCA'DAN ÇAVUŞOĞLU'NA 'ALANYALI ADAY' YANITI
“Ülkenin genel gidişatı ile ilgili o kadar söylenecek söz var ki hangisinden başlayacağımızı biz de bilemiyoruz. 13 yıllık AKP iktidarı yönetiminde ülkemiz her anlamda irtifa kaybetti. Buna rağmen AKP adayları halkımızın karşısında çıkıp güllük gülistanlık içinde yönettiklerini, herkesin hukukuna sahip çıkarak yönettiklerini iddia etme cesaretini gösteriyor. Herkesin gözünün önünde cereyan eden olaylar yokmuş gibi ahkâm kesiyorlar. 

Alanya’nın Çakallar Köyü’nde doğmuş, Alanya’nın Okurcalar Beldesi’nde 40 yıldır ikamet eden, Çakallar’da, Elikesik’te, Konaklı’da, Alanya merkezde 14 yıl olmak üzere toplam 30 yıl öğretmenlik yapan, Alanya’nın her yerini bilen Cafer Hoca, Alanyalı değilmiş gibi, Alanya’nın başka bir adayı olmadığını iddia edebiliyorlar. Ömrünü İstanbul’da geçirmiş ithal bir adayı Alanya’ya getirip Alanya’nın adayıymış gibi telkin edebiliyor. Manavgatlı bir adayı buraya getirip Alanyalı bir aday olduğunu iddia edebiliyor. Tabi ki Alanya nüfusuna kayıtlı olmak, kendisini Alanyalı hissetmek elbette ki kötü bir şey değil. Buna itiraz etmiyoruz. Ama ömrünü Alanya’da geçirmiş Cafer Hoca’yı Alanyalı kabul etmeyip halkımıza AKP adaylarını desteklerseniz Alanyalı adayları desteklersiniz, MHP adaylarını desteklerseniz Alanyalı olmayan adayları desteklersiniz gibi bir laf edebiliyorlar.  


Kim Alanya’ya bir çivi çakmış, bir tuğla koymuşsa, hatta ülkemizin herhangi bir yerine yararı olmuşsa ondan Allah razı olsun. Ama bunu yaparken de kendi çıkarını düşünüp bir çöp kadar hizmet etmiş, 100 çöp kadarını da kendine almışsa onları da halkımıza havale ediyoruz. 


Dün Yeniköy’de bölgeye hizmet edecek barajın temelini attılar. Hayırlı uğurlu olsun, emeği geçenlere teşekkürler. Ama geçmiş iktidarları eleştirip, hizmetleri hiçe sayıp hastaneyi bile bitiremeyenlerin seçimden önce algı operasyonu yapma amacı ile atmış oldukları bir temelin de gidişatını önümüzdeki günlerde göreceğiz. Temelini AKP’li temsilciler atmış olsa da inşallah bitirilmesi MHP’ye nasip olacak. Biz anlatmaya devam edeceğiz. Onlar da yalanlarla algı operasyonuna devam edecek. Biz 30 Mart’ta Alanya Belediyesi’ni kazanıp hizmet etmeye başladıysak şimdi de onlar ne kadar Alanyalı değil dese de Alanyalı Cafer Hoca’ya sahip çıkacak. Temsilci olarak Ankara’ya gönderecektir. Onlar istese de istemese de. “

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 17:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83