CAFER HOCA’DAN IŞIK’A YANIT VAR

‘Elinizde milliyetçiliği ölçen alet mi var?’ diyen Alaaddin Işık’a Cafer Uyar’dan yanıt geldi: Evet var.

CAFER HOCA’DAN IŞIK’A YANIT VAR
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya Gençlik Kollar Başkanı Alaaddin Işık geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak kendilerine haksız eleştiri yapıldığını söylemişti. Işık “Şehitlerimiz için bazılarının bizden daha çok üzülüyormuş gibi yapmasını” yanlış bularak “Elinizde milliyetçiliği ölçe alet mi var?” demişti.



'EVET DELİKANLI VAR'


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eski İlçe Başkanı ve 7 Haziran’da Antalya Milletvekili Adayı olan Cafer Uyar Işık’a yanıt verdi. ‘Kişiye Özel Yanıt’ diyerek açıklamasına başlayan Cafer Uyar, “Evet delikanlı; milliyetçiliği ölçen alet var, en basitine fotoğraf makinesi ve kamera diyorlar. İnsan ilişkilerini söz ve davranışlarını tespit edip aklı başında kişilerin yorumlamasına ve değerlendirmelerine imkân verir. Böylece kişinin ve kurumların düşüncelerini, milliyetçiliğini ölçebilirsin” dedi.



GEMİCİK GÖNDERMESİ


“Milliyetçiliği ayaklar altına alan bir kadronun beyninde milliyetçilik olur mu?” Sorusu ile sözlerine devam eden Uyar, “Mesela: bunlar en basit örnekler. Arzu edilirse milliyetçiliğin ölçümü neticesinde gemiciklerin depo ve ambarlarını dolduracak kadar belgeler ortaya konulabilir ama sizin gibi gerçekten milliyetçi duygu ve düşünceye yakın insanlar bu vebale ne zamana kadar alet olmaya devam edeceksiniz hem üzülüyor hem de merak ediyorum” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2015, 12:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83