‘CAFER HOCA’YI BU DEFA KESİN MECLİSE GÖNDERECEĞİZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er bugün bir açıklama yaparak seçim dönemini değerlendirdi. Er, Cafer Uyar’ı meclis göndermek istediklerini söyledi.

‘CAFER HOCA’YI BU DEFA KESİN MECLİSE GÖNDERECEĞİZ’
MHP İlçe Başkanı Hilmi Er 1 Kasım seçimleri öncesi seçim çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Er, bugün yaptığı basın açıklamasında AK Parti’ye sert sözlerle yüklendi.
 
‘YILLARDIR AYNI VAATLER’

MHP’nin muhalefet partisi olduğu için bir takım vaatlerde bulunduğunu belirten Er iktidar oldukları zaman vatandaşların refah düzeyini arttırabilmek adına birçok vaatleri ve projeleri olduğunu söyledi. AKP’nin ise 13 yıldır iktidar olmasına rağmen yapmadıklarını vaat ettiğini belirten Er, “Ak Parti’nin bir muhalefet partisi gibi vaatlerde bulunması bizi hayretler içerisinde bırakıyor. 2011 yılında dönemin Ulaştırma Bakanı Afyon-Alanya-Antalya otobanı için söz vermişti, 30 Mart 3014 yerel seçimlerinde Şu an Antalya Belediye Başkanı olan Menderes Türel yine bu otobanın sözünü vermişti. 2007 yılından itibaren her seçim döneminde hızlı tren ve otoban sözleri halkımızın karşısına sunuluyor. 1 Kasım seçimleri öncesi yine bu seçim vaadini sundular. Her seçim döneminde aynı projelerin pişirilip pişirilip halkımızın önüne konulmasından artık gına geldi” dedi.

‘PROJELERİ YPAMAYA NİYETLERİ YOK’

AK Parti’ye sorularla yüklenen Er, “Bu projelerin gerçekleşmesinde bir engelleme mi var? Tek başına iktidar olan tüm yetkileri elinde bulunduran siz değil misiniz? Siz tek başına iktidardınız o güç ve iradenin sizde olması gerekirken her seçim döneminde aynı vaatleri vermenin mantığı nedir? Bu durum bize gösteriyor ki bu projeleri yapmak gibi bir niyetleri yok” şeklinde konuştu.

‘AK PARTİ’NİN İNANDIRICILIĞI KALMADI’

AK Parti’nin seçim beyannamesinde asgari ücretin bin 300 TL olacağı da yer almıştı. Bu konuya da değinen Er, “Muhalefet partilerinin hesap kitap bilmediğini ve asgari ücretin bu kadar artmasının imkânsız olduğunu belirten AK Parti şimdi muhalefet partilerinin vaatleriyle arasında çok cüzi bir miktar olan bir farkla halkı kandırmaya çalışıyor. İktidarın halkımız üzerinde en küçük bir inandırıcılığı kalmamıştır” dedi.

İŞTE O TOPLANTININ DETAYLARI

Dün Antalya’da yapılan ve Milletvekili Adayları, İlçe başkanları, il yönetiminin katıldığı toplantı hakkında merak edilenleri açıklayan Er, toplantının çok verimli geçtiğini söyledi. Er, “Kalan 25 günlük seçim döneminde, partimizi iktidara taşımanın yolları nedir? Antalya ve Alanya’da nasıl başarılı oluruz? Konularını tartıştık ve bunlar üzerine müzakereler yaptık. Bu kalan 25 günlük süreyi en verimli şekilde kullanacağımız ifade etmek istiyorum. Biz İlçe Teşkilatı olarak MHP’nin tüm kadroları ile sahalardayız” şeklinde konuştu.

‘TÜM ALANYA AÇILIŞIMIZA DAVETLİ’

Halkın MHP’ye büyük bir intibası olduğunu ve büyük ilgi gördüklerini belirten Er, “Alanyamızın adayı olan ve içimizden biri olan Cafer Uyar’ı meclise göndereceğimize dair içimizde en ufak bir şüphe yoktur. Seçim ofisimizi de açılışa hazır hale getirdik. Bütün hazırlıklar tamamlandı. Allah nasip ederse 10 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da tüm partililerimizin katılımıyla dualarla seçim ofisimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm Alanya’yı açılışımıza bekliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 15:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83