Çalık'tan Çavuşoğlu'nu eleştirenlere tokat gibi yanıt

Ak Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun eleştirenlere sert yanıt verdi.

Çalık'tan Çavuşoğlu'nu eleştirenlere tokat gibi yanıt
Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeni Bakanlar Kurulu'nda aynı görevde kalması bölge halkı tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Çoğunluğun sevindiği bu habere rağmen bazı kimseler Mevlüt Çavuşoğlu'nun Alanya'ya yeterli hizmeti vermediğini söylemesi AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık'ı çileden çıkardı. 

Çalık, Mevlüt Çavuşoğlu'nu eleştirenlere karşı sert bir açıklama yaptı. Çalık açıklamasında, "Ağzı olan konuşuyor. Şöyle sosyal medyaya baktım, mesajlarıma baktım, bu yazıyı yazma geregi duydum. Uzun yazmıyacağım sıkılmayın diye. Alanyanın evladı Sayın Mevlüt Çavuşoglu Dışişleri Bakanlıgı görevine devam etme kararı dün alındı. Birileride bunu eleştiriyor. Dünyanın dengesini Türkiye lehine cevirmeye çalışan, gece gündüz mücadele eden bir yiğit kendileri. Öyle kolay işler değil tüm Dünya senin üzerinde santranç oynarken masada oturmak. Hizmet yapmamış ne ala, yapılanları anlatmak için cilt cilt kitap yazmak gerekir. Eskiden yüzümüze bakmayan batı masamıza oturup yüzümüze bakmak zorunda artık, korkuyor hesabı tutmuyor, hergün yeni hesablar peşinde koşuyor. Aklıyla vizyonuyla bu düşmanlarla bir yiğit adam mücadele ediyor. Kimseye eleştirmek düşmez, tebrik etmek düşer. Ne yaptı şimdiye kadar demek küstahlık. Yazacak çok şey var ama ağır olacak. Yolun açık olsun yiğit adam Mevlüt Çavuşoğlu. Eleştiren bu kişiler 5 parmağın sayısınıda çok geçmez, farkında olanlardan Allah razı olsun. Bir olucaz, diri olucaz, güçlü Alanya güçlü Türkiye olucaz. Eleştiricez ama ne yaptı şimdiye kadar diye küstahlık yapmayacağız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 14:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83