ÇAVUŞOĞLU: “KİMSE BİZİ BİSMİLLAH DEMEKTEN ALIKOYAMAZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Haydi Bismillah' adlı seçim şarkısının Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yasaklanmasıyla ilgili olarak, “İlk günkü aşkla ‘Ya bismillah’ dedik yola çıktık. Bundan huzursuz oldular. Neyden korkuyorsunuz, besmeleden mi, yoksa AK Parti’den mi, yoksa kadrolarından mı korkuyorsunuz. Kimse de bizi ya bismillah demekten alıkoyamaz, durduramaz” dedi.

ÇAVUŞOĞLU: “KİMSE BİZİ BİSMİLLAH DEMEKTEN ALIKOYAMAZ”
AK Parti Antalya İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. İl binası önünde düzenlenen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, milletvekilleri Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Bahattin Bayraktar, İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve partililer katıldı.
Törende konuşan Çavuşoğlu, Kurban Bayramı’nı coşkuyla kutlayamadıklarını ifade ederek, “Dün Mira’da izdihamdan dolayı 1000’e yakın kişi vefat etti. Bu sene Mekke’de ikinci kaza oldu. Dünya zor bir sınavdan geçiyor. En fazla etkilenenler mazlumlar. Türkiye’nin etrafında insanlar daha böyle güvenilir ekmek aş bulacak yerler aramak için yollara düşmüş. Bugün terör dünyanın her yerinden giderek güçleniyor. İnşallah bu bayram dünyada barış ve huzurun gelmesine neden olur” dedi.

"TERÖRÜ BİTİRECEĞİZ"
Son 14 yılda dünyanın neresinde mazlum varsa yanında olduklarını aktaran Çavuşoğlu, “Bu bayramda dünyanın neresinde mazlum varsa elini uzatan yine Türkiye oldu. Biz bugüne kadar çok sınav geçirdik hep güçlenerek çıktık. Bu sınavlardan da başarıyla çıkacağız. Terörse terörle sona kadar mücadele edeceğiz. Ve terörü bitireceğiz. Ya onlar silahlarını betona gömecek ya da biz temizleyeceğiz. Terörün olduğu şehirlerde güvenlik güçleri kararı şekilde operasyonlarını devam ettiriyor. Şehit olan kardeşlerimiz rahmet diliyoruz”diye konuştu.

BİSMİLLAH AÇIKLAMASI
Kasım seçimlerine hazır olduklarını vurgulayan Çavuşoğlu, “Seçime kadro ve teşkilatımızla hazırız. Nasıl çalışma yapacağımızı birlikte değerlendireceğiz. İl başkanımız tüm adayları güneşin altını dizmiş bizi kurbanlıklar gibi, sınav yapıyor. Bu sıcağa dayanabilirseniz, 1 Kasım’a kadar da dayanabilirsiniz’ diyor. Her seçimden Antalya’da başarılı olduk. Birlikte çalıştık yine başarılı olduk. Keşke daha fazla çalışsaydık, dedik. İşte şimdi fırsat geldi. Biz yorulmayı bilmeyiz. Durmayı bilmeyiz. Memlekete olan aşkımızı bitmez, ilk günkü aşkla ya bismillah dedik yola çıktık. Birileri bundan rahatsız oldu. Olsunlar. Birileri bir işe ya bismillah diyerek, başlamamızdan rahatsız oldu. Bundan huzursuz oldular. Neyden korkuyorsunuz, besmeleden mi, yoksa AK Parti’den mi, yoksa kadrolarından mı korkuyorsunuz. Biz sadece seçim zamanı değil, seçim öncesi 1 Kasım’a kadar ya bismillah diyeceğiz. Kimse de bizi ya bismillah demekten alıkoyamaz, durduramaz. Onlar demesinler. Ama onlarda diyebilirler. Kimsenin tekelinde değil, her inanan her Müslüman bunu söyleyebilir. Tavsiye ederiz, onlarda söylesin. Biz onlardan rahatsız olmayız. Keşke söylesinler. Her parti, her partinin mensupları herkes söyleyebilir. İnşallah söylerler” dedi.
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, hüzünlü bir bayram geçirdiklerini belirterek, ülke olarak Kurtuluş Savaşının devam ettiğini söyledi.
Şehitleri rahmetle anan Sümer, Antalya’nın 5 şehidi olduğunu aktararak, “Milletimizin başı sağ olsun. Hac yaparken kaybettiğimiz hacılarımızı Allah’tan rahmet diliyorum. 13 sende çağ atlayarak Türkiye’yi bir kaosa sürüklemeye çalışıyorlar. Biz ülkeyi bu noktaya sürüklenmesine izin vermeyeceğiz. Bizi Mısır ve Suriye’ye çevirmek isteyenlerin provokasyonuna gelmeyin. Yeni bir seçime giriyoruz. Her seçim ayrı bir dönem arz ediyor. 1 Kasım seçimleri çok önemli. Teşkilatımızla var günümüzle çalışacağız. Adaylarımızla birlikte 19 ilçenin 16 ilçesinde birinci olduk. En yakın partiye 3 puan fark attık. Ç takım kaptanlığından inşallah bir kasımda tarihi zafere imza atacağız” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Çavuşoğlu ve milletvekilleri, vatandaşlarla bayramlaştı.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2015, 13:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83