Çavuşoğlu'ndan Berberoğlu'na plaketli teşekkür

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu AK Parti İlçe Başkanlığı'nda son gününü yaşayan Berbeorğlu'na teşekkür etti ve plaket verdi.

Çavuşoğlu'ndan Berberoğlu'na plaketli teşekkür
Bugün gerçekleşen AK Parti Alanya İlçe Kongresi'nde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu kouşması esnasında İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu'nu unutmadı. 

Dört yıldır AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Berberoğlu bugün yapılan kongre ile görevi genç isim Mustafa Toklu'ya devretti. İlçe Başkanı olarak son gününü yapan Berberoğlu'nu onurlandıran isim ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu oldu. Konuşmasında Berberoğlu'na yer ayıran Çavuşoğlu, "Mustafa Berberoğlu kardeşimiz Mustafa Toklu'ya görevini teslim ediyor. Ben şahidim tüm Alanya şahittir ki Berberoğlu, 4 yıllık görev sürecinde gece gündüz çalışmıştır. Beklentinin üzerinde bir gayret göstermiştir. Alanya'nın tüm kırsalına gitmiştir. Referandum dahil mücadele etmiştir. Ama Berberoğlu bugün ilçe başkanı görevini devrediyor diye onu bırakacak değiliz. Biz de dışlama yoktur, kendisiyle bu yolda devam edeceğiz. Mustafa Toklu Gençlik Kollarından bu yana hizmet etti. İnanıyoruz ki İlçe Başkanlığıyla Mustafa Toklu tüm arkadaşlarıyla Alanyamızı daha da güçlendirecektir." dedi.

Çavuşoğlu bu konuşması sonrası Mustafa Berberoğlu'na teşekkür plaketi takdim etti. 

Berberoğlu'da kısa bir teşekkür konuşması yaparak, "Görev süremiz boyunca yılmadan ailesini işini geri plana itip ülkemizin milletimizin geleceği partimizin zaferi için menfaat beklemeksiniz canla başla çalışan dava arkadaşlarım dostlarım kardeşlerim sizi sevgi saygı ile selamlıyorum. Yaklaşık 3 yıl önce sizlerin delegelerimizin destekleriyle ilçe başkanı seçilmiştim. Geri dönüp baktığımda Alanyamızda pek çok güzel hizmetlerin yapıldığını görüyorum, sizlerin emekleri çok fazla. Partimizin bugünlere geleceğine inanan her kurucu üyelerimize tek tek teşekkür ederim. Kadın kollarımızın çalışmaları gençlik kollarımızın çalışmaları her zaman göğsümüzü kabartmıştır. Bizlerden desteğini eksik etmeyen, Antalyamızın gururu Antalya'da partimizin takım kaptanı Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ederim. Siyaset millete ülkeye hizmet için bir bayrak yarışıdır. Biz bu bayrağı 9 Kasım 2014 tarihinde aldık ve o günden bugüne kadar en yükseğe çıkarmaya çalıştık. Alanya'da partimizin oy oranını yüzde 50'ye çıkarmanın gururunu yaşadık. Mustafa Toklu ve yönetimi de partimizi bir üst seviyeye taşımak için çalışacaklardır. Şimdiden kendisine ve seçilecek olan yönetim kuruluna başarılar diliyorum." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2017, 18:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83