Çavuşoğlu'ndan Toklu'ya tebrik

Çavuşoğlu'ndan Toklu'ya tebrik
 AK Parti’nin kampı sona erdi.
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu 3 günlük İstişare Değerlendirme Kampı sona erdi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı bu yıl İstişare ve Değerlendirme Kampı’nın ikincisini düzenledi. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu önderliğinde yapılan kampa ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve aileleri katılım sağladı. Oldukça verimli geçen kampta birçok siyasi isimle buluşan partililer toplantılar yaparak istişare ve değerlendirmelerde bulunarak önümüzdeki günlerde yapılacak olan projeleri masaya yatırdılar. 

“OLDUKÇA VERİMLİ BİR KAMPTI”

Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, 3 günlük Yalova Kampını değerlendirdi. Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Toklu, “Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak 2. İstişare Değerlendirme Kampımızı tamamladık. Milletvekillerimizin, Bakanımızın ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın katılığı program oldukça verimli geçti. Konya Milletvekilimiz Ahmet Sorgun, önceki dönem İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Antalya Milletvekilimiz İbrahim Aydın, Dış işleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Bilal Erdoğan Beyefendi kampımıza katıldılar. Meclis üyelerimiz, ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ve aileleri ile yapmış olduğumuz bu kampta geçtiğimiz bir dönemi ve önümüzdeki dönemde neler yapabileceğimiz ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Bu kamplar teşkilatın kaynaşması ve birlik beraberliğin arttırılması için önemlidir. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu tarz programlara tüm kademelerimizle, mahalle başkanlarımızla devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte mahalle başkanlarımıza teşkilatımızda bir eğitim programı düzenleyip çalışmalarımıza hız vereceğiz.” diye konuştu.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU TEBRİK ETTİ

Alanya’nın gururu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kampta yaptığı konuşmasında Alanya İlçe Teşkilatı’nı tebrik etti.  Alanya İlçe Teşkilatı’nın Başkan Mustafa Toklu önderliğinde çok güzel işlere imza attıklarını belirterek, “Bu tarz organizasyonlar yapan İlçe Teşkilatımızı tebrik ediyorum. Oldukça özverili bir şekilde çalışıyorlar. Bundan sonraki çalışmalarında da kendilerine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2019, 16:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83