ÇELİK ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AKP) 7 Haziran Genel Seçimleri'nde Antalya Milletvekili seçilen, ancak koalisyon kurulamayınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yetkisini kullanıp 1 Kasım Seçimleri kararı alması üzerine yeniden Antalya Milletvekili Adayı olan Avukat Sena Nur Çelik, Alanya'da ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

ÇELİK ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI
Alanya merkezin yanı sıra eskiden belde ve köy olan mahallelerde de çok sevilen Sena Nur Çelik, Kurban Bayramı'nın birinci günü AKP'nin 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu ve İbrahim Aydın'la beraber Kargıcak, Mahmutlar, Kestel, Oba, Tosmur, Çıplaklı ve Cikcilli Mahallesi'nde, bayramın ikinci günü ise Konaklı, Payallar, Emişbeleni, Türkler, Avsallar, İncekum ve Okurcalar Mahallesi'nde vatandaşla buluştu.

DEMİRTAŞ'TA GÖNÜL ALDI

Çelik, bir grup AKP yöneticisi ile birlikte dün de babası Mustafa Çelik'in doğup büyüdüğü yer olan İspatlı Mahallesi'nden başlayarak Demirtaş'ın en ücra yerleşim birimlerine kadar gitti ve halkı evlerinde ziyaret etti. Çelik, İspatlı Mahallesi'nde Demir ve Özkan Ailesi'nin yanı sıra Durmuş Efe Sülalesi ile de bayramlaştı. Yalçın, Çakmak, Özbudak, Kiriş ve Sar Ailesi ile bayramlaşan Çelik, Aliefendi Mahallesi'nde Kırbaş, Vural ve Doğan Ailesi mensuplarını da evlerinde ziyaret etti. Dün Antalya İl Teşkilatı'nın düzenlediği Mevlüt Çavuşoğlu başkanlığındaki seçim çalışmaları toplantısına katılan Çelik'in 1 Kasım'a dek Alanya merkezin yanı sıra özellikle kırsal kesimdeki tüm mahallelere tek tek giderek vatandaşla buluşacağı bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 16:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83