ÇELİK'TEN GENÇLERE MÜJDE

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, 1 Kasım’da yapılacak erken seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Sena Nur Çelik, AK Parti'nin seçim beyannemesinde kadınlar ve gençlere bir çok müjde olduğunu söyledi.

ÇELİK'TEN GENÇLERE MÜJDE
AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çelik, 1 Kasım seçim çalışmalarını Antalya kent merkezinde sürdürdü. Çelik, seçim çalışmaları kapsamında güne ilk olarak AK Parti Antalya İl Teşkilatında daha önce görev almış ve halen görev alan kişilerle kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya diğer AK Parti Antalya milletvekilleri ve milletvekili adayları da katıldı.

KEPEZ’DE 5 MAHALLE’DE KADINLARLA BİRARAYA GELDİ

Antalya milletvekili Sena Nur Çelik, daha sonra AK Parti Kepez İlçe Kadın Kollarıyla Erenköy, Yenidoğan, Şafak, Gülveren ve Güneş mahallelerinde kadınlarla bir araya geldi. Sena Nur Çelik’e, AK Parti Antalya 9. sıra milletvekili adayı Işılay Işıldar Can’da eşlik etti. Antalya milletvekili Çelik, kadınlarla yaptığı toplantıda 1 Kasım erken seçimleri için destek isterken, iktidarları döneminde Türkiye’nin ekonomik ve demokratik gelişiminden bahsetti.

MISIR ÇARŞISI ESNAFINA ZİYARET

Çelik, kadınlarla bir araya geldikten sonra, Mısır Çarşısı esnafını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan ve esnafın sorunlarını dinleyen Çelik, tekrar tek başına iktidar olmaları halinde istikrarın yeninden sağlanabileceğini ifade etti. Seçim beyannamesi ile ilgili de bilgiler veren Sena Nur Çelik, esnaflarla bir süre sohbet etti.

MENDERES TÜREL’E KARŞILAMA

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Kanada'nın Kamloops kentinde düzenlenen “Çiçek Açan Şehirler” yarışmasında "Beş Çiçekli Altın Şehir" ödülünü alan Vali Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez, Süs Bitkileri ve Mamülleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu’nu partililerle birlikte karşıladı. Kanada merkezli bir sivil toplum örgütü olan Communities in Bloom tarafından ulusal ve uluslararası kategorilerde düzenlenen “Çiçek Açan Şehirler” Yarışması'nda, Antalya Valiliği himayesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kaleiçi Hıdırlık Sokak Projesi ile Antalya şampiyon olmuştu.

KADINLARA DOĞUM YARDIMI YAPACAĞIZ

Kadınlara doğum yardımı yapacaklarını ifade eden Sena Nur Çelik, “Kadınlarımıza doğum yaptıkları zaman ilk altını devletimiz verecek. Doğumda ilk çocuğa 300 TL, ikinci çocuğa 400 TL, üçüncü çocuğa ise 600 TL vereceğiz. Çalışan kadınlarımız doğum yaptığında yarı zamanlı, tam ücretli çalışma imkanları getireceğiz. Tüm belediyelerde ise kreş açılmasını sağlayacağız” dedi.

GENÇLERE ÜCRETSİZ İNTERNET

Gençlere yönelik de seçim beyannamesine alınan projeler hakkında da bilgi veren Sena Nur Çelik, “Gençlerimiz ilk kez bir işe giriyorsa, bir yıl boyunca maaşları devlet tarafından karşılanacak. Gençlerimizi iş kurmaya teşvik etmek için, 3 yıl boyunca gelir vergisi almayacağız. Gençlere ücretsiz internet erişimi sağlayacağız. İnşallah kadınlarımızın ve gençlerimizin desteğiyle 1 Kasım’da yeniden tek başına iktidar olacağız.”

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 15:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83