Çelik teşkilatın çalışmaları için ne dedi?

Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik Alanya’ya gelerek Ak Parti İlçe Teşkilatının Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Çelik teşkilatın çalışmaları için ne dedi?
 Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı dün İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşti. Toplantıya Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Koordinatörü Fatih Kabadayı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Özen, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 
Milletvekili Çelik, yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirilen ve planlanan projelerle ilgili istişarede bulundu. Ak Parti Alanya İlçe Yönetimi’nin çalışmalarından oldukça memnun olduğunu ve yakından takip ettiğini belirten Çelik, Alanya İlçe Teşkilatı’nın mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerin startını en erken veren teşkilatlardan birisi olduğunu belirtti. 
Yönetim Kurulu Üyelerinin sorularını da yanıtlayan Çelik, daha sonra bir takım ziyaretler bulundu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Çelik’in 2 gün daha Alanya’da olacağı ve bir takım programlara katılacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 15:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83