ÇELİK: TEYAKKUZDA OLALIM

Darbecilerin F16 uçağıyla bombaladığı TBMM Genel Kurulu'nda görevinin başında bulunan Milletvekili Çelik, "Tehlikenin tamamen bertaraf edilmemiş olma ihtimalini dikkate alarak, meydanlarımızı doldurmaya ve teyakkuz halinde olmaya devam edelim" dedi.

ÇELİK: TEYAKKUZDA OLALIM

 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin yapıldığı gece darbecilerin kaldırdığı F16 savaş uçakları tarafından bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda bulunan AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, görevinin başından biran olsun ayrılmayarak, bombaların altında görevini sürdürdü. Ölümü bile düşünmeden milletin kendisine verdiği yetkiyle TBMM Genel Kurulu'ndaki oturumda diğer milletvekilleriyle çalışan Milletvekili Çelik, Cumartesi gecesi de geldiği Alanya'da Atatürk Anıtı'nın önünde vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu. 

banner111
"ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM"

Çelik, "Başkomutanımızın liderliğinde Başbakanımız, Hükümetimiz ve aziz milletimiz, büyük bir azim ve inançla darbecilerle mücadele ederek, milletimize ve Gazi Meclisimize yapılan alçak saldırıyı püskürtmüştür. Egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Allah'a hamd olsun. Halkın silahlarını halka doğrultan faşist cuntacılara karşı kahramanca mücadele etmiş olan demokrasi şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Tehlikenin tamamen bertaraf edilmemiş olma ihtimalini dikkate alarak, meydanlarımızı doldurmaya ve teyakkuz halinde olmaya devam edelim. Rabbim her daim vatanımızı, milletimizi muhafaza eylesin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2016, 21:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83