ÇELİK’TEN TERÖRE ÇOK SERT TEPKİ

AK Parti Antalya milletvekili ve milletvekili adayı Sena Nur Çelik, Ankara’da yaşanan ve 97 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör olaylarını lanetledi.

ÇELİK’TEN TERÖRE ÇOK SERT TEPKİ

 Terör en karanlık, en vahşi ve en barbar yüzünü Ankara’da gösterdiğini söyleyen Çelik, "97 vatandaşımız hayatını kaybetti, yüzü aşkın yaralı var. Hain saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Bu hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bu saldırı hepimize karşı yapılmıştır, hedef Türkiye’dir. Tüm milletimize karşıdır. Demokrasimize yönelik bir suikast ve toplumsal barışımıza karşı bir travma oluşturma girişimidir. Bu terör eylemi aynı zamanda siyasi sonuçları hedefleyen, yaklaşan seçimler öncesinde ülkemizde siyasi dengeleri bozmayı ve siyasi eğilimleri yönlendirmeyi amaçlayan da bir eylemdir." dedi.

banner111
Terörün bu amacının unutulmadan, birlik ve beraberliğin daha da pekiştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Sena Nur Çelik "Acımızı paylaşmalı, yaralarımızı birlikte sarmalı, insanımıza ve ülkemize sahip çıkmalıyız.
Çünkü ülkemizi hedef alan bu terör saldırısı, her türlü siyasi mülahazanın ötesinde bir memleket meselesidir. Bu tür olaylar karşısında geçmişte olduğu gibi bugün de yine tam bir dayanışma içinde olduğumuzu cümle aleme göstermeliyiz. Göstereceğimiz dayanışma teröre ve onu tezgahlayan odaklara en anlamlı cevap olacaktır. Millet ve devlet olarak teröre karşı tek yürek ve tek ses olmanın zamanıdır. Milletimizin içinde huzur içinde bir arada yaşama irademize sonuna kadar sahip çıkacağız. Allah milletimizin birlik ve beraberliğine kast edenlere fırsat vermesin" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 13:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83