CHP 'adalet' için balon bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde Ankara'dan İstanbul'a başlatılan 'Adalet Yürüyüşü'ne, CHP Antalya İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlıklarından destek geldi. Üzerinde adalet yazılı yüzlerce balon gökyüzüne bırakıldı.

CHP 'adalet' için balon bıraktı
MİT tırları davasında 25 yıl hapse mahkûm edilen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu için CHP tarafından başlatılan "Adalet Yürüyüşü"ne destekler devam ediyor. CHP Antalya İl Başkanlığının organize ettiği “Adalet Yürüyüşü’’ne Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez İlçe Başkanlıklarından destek geldi. İlçe başkanlıkları önünde toplanan ve ellerinde sadece ‘Adalet’ yazılı döviz bulunan CHP’liler, Üçgen Mahallesindeki CHP İl Başkanlığına kadar yürüdü.

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, her gün 2 saat, 21:00-23:00 arası bütün ilçelerde eş zamanlı demokrasi nöbeti tutulacağı kaydetti. Demokrasi nöbetinin büyük bir olasılıkla Aydın Kanza Parkı’nda tutulacağını dile getiren Erdem, “İlçelerden başlayan adalet yürüyüşünün hemen ardından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na Antalya’da ara ara eşlik edeceğiz” dedi.

Adaletin yok edildiği bir süreçten geçtiklerini iddia eden Erdem, “Yargının tam anlamıyla iktidarın güdümüne girdiği, temel insan hak ve özgürlüklerini güvence altında olmadığı, çevremizin, tarım arazilerimizin, parklarımızın, zeytinlerimizin rant uğruna yağmalandığı, demokrasi ve hukuk devletinin askıya alındığı bir süreci yaşıyoruz. Bu süreçte biz herkes için adalet diyoruz. Adil yargılanmayı bekleyen her fert için adalet diyoruz. Sadece adalet istiyoruz. Demokrasiden, barıştan, kardeşlikten, bağımsız ve tarafsız yargıdan özgürlükten ve adaletten yana olan tüm yurttaşlarımızı bu mücadeleye davet ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından üzerinde adalet notu bulunan yüzlerce balon gökyüzüne bırakıldı.

Yürüyüşe, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2017, 10:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83