CHP aday belirlemek için toplanıyor

CHP yerel seçimler için düğmeye bastı.

CHP aday belirlemek için toplanıyor
CHP Alanya İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, yarın Antalya'da ilçe başkanlarının toplanacağını ve yerel seçimlerden, ekonomiye kadar birçok konuyu tartışacaklarını dile getirdi.

 Çorbacı, "Yapılacak olan ilçe başkanları toplantısına katılmak için Antalya'da olacağım. Görüşmenin ardından gündeme dair geniş bir açıklama yapacağız. Toplantıda yaklaşan yerel seçimlerde partimizin aday belirleme kriteri başta olmak üzere halkımızı ilgilendiren birçok konuyu gündeme taşıyacağız. Seçimlerin hemen ardından yükselen döviz kurları, halkımızın belini büken hayat pahalılığı, akaryakıt ve elektrik başta olmak üzere her hafta yapılan fahiş zamlar. Asgari ücretin dolar bazında yüzde 50 kayba uğraması, esnafın içler acısı durumu, çiftçinin, işsizin halini gündeme taşıyacağız. 'Bana 100 gün verin, her şey güzel olacak' diyerek oy alıp. 40'ı çıkmadan hayatı yüzde 100 pahalandıran siyasi yönetime halkın sesini nasıl duyurabiliriz onu tartışacağız. Yeni eğitim öğretim döneminde bir silginin 2 lira olmasını, bir kurşun kalemin bile aileye büyük getiriyor olmasının çözüm yollarını arayacağız. Türkiye'de ilk defa üretimin ve turizm gelirlerinin tavan yaptığı dönemde maalesef ekonomik kriz çıkmıştır. Bu gidişat kara kışa işarettir. Allah halkımızın yardımcısı olsun. Ancak bu sistemi ülkeye dayatıp, memleketi perişan edenlere sesimizi duyurmaya çalışacağız" dedi.
Bölgenin tüm sıkıntılarını bildiklerini ve çözümü için çaba göstereceklerini belirten Çorbacı, "24 Haziran seçimlerinin ardından yönetim olarak yaptığımız bazı çalışmalar var. Onların bilgisini de Antalya'da vereceğiz. Partililerimizle yaptığımız istişareleri, olabilecek başkan aday adaylarının da isimlerini bildireceğiz. Ancak şu anda net bir şey yok. Partimize resmi bir aday adayı başvurusu da olmadı. Her partinin olduğu gibi bizim de görüştüğümüz isimler var. Yerel seçimler için önümüzde 7 ay var. Erken olabileceği konuşuluyordu, olmayacak gibi görünüyor. Biz her türlü seçime hazırız. Önce Alanya sonra Antalya’yı kazanacağımıza yürekten inanıyoruz" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 23:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83