CHP adaylık için kiminle görüşüyor?

CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, adaylık için görüştükleri tek ismin Gökhan Sipahioğlu olmadığını söyledi

CHP adaylık için kiminle görüşüyor?
 CHP Yönetim Kurulu, sabah teşkilatta düzenlenen kahvaltı ile bir araya geldi. CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbası, kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, yerel seçimlere dair ip uçları vererek, adaylık için Mimar Gökhan Sipahioğlu ile görüştüklerini ancak görüşülen tek ismin Sipahioğlu olmadığını söyledi. Çorbacı,"Sipahioğlu başarılı bir meclis üyeliği yapmıştır. Partimize yaklaşık 4 buçuk yıl önce katılmıştır. Olabilir ama bizim görüştüğümüz tek isim Gökhan Sipahioğlu değil. Genç, çalışkan bir arkadaşımızdır. Henüz net bir isim yok" dedi. 
Çorbacı açıklamasının devamında şunlara değindi:  
12 Eylül maalesef Türkiye tarihinde kara bir gün olarak anıyoruz. Biz CHP olarak gerçekleşen darbe girişimlerine karşıyız. Türkiye'yi kaostan kurtaracak olan şey darbeler değil demokrasi ve hukuktur.dedi.
"Bayramdan sonra yerel seçim startını verdik."verdik diyen Çorbacı, "Tabi ki yaptığımız görüşmeler oluyor. İl toplantımızda tüm ilçe başkanlarının eksiksiz katılımıyla sorunlarımızı dile getirdik. Biz burada ilçe yönetimindeki arkadaşlarımızla hep beraber istişarelerimizi yapıyoruz. Biz şu anda Alanya'da hiç ittifak olmayacakmış gibi çalışıyoruz. CHP Alanya İlçe Teşkilatını kimse boşa saymasın. Belki 24 Haziran seçimleri istediğimiz gibi olmadı. Maçın ilk yarısı bitti ama daha ikinci yarısı var. Türkiye’nin CHP'ye ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nın panzehri Millet İttifakı'dır. Bununda başı CHP'dir.”


Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83