CHP Alanya’da İYİ Parti’yi mi destekleyecek?

CHP ve İYİ Parti’nin yerel seçimlerde ittifak yapması durumunda Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden CHP, Alanya’dan İYİ Parti’nin aday çıkaracağı iddia ediliyor

CHP Alanya’da İYİ Parti’yi mi destekleyecek?
 Yerel seçim çalışmaları tüm partilerde yoğun olarak devam ederken, henüz hiç bir parti Alanya adayını açıklamadı. Resmi olarak bir aday adayı başvurusunun da olmadığı partilerden, CHP ve İYİ Parti arasında ittifak görüşmeleri sürüyor. Aday adaylığı başvuru sürelerinin dolmasına kısa süre kala kulislerde birçok ittifak iddiası dillenmeye başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Alanya Belediyesi için ittifak yapılacağı iddia edilirken, söylentilere göre CHP Antalya Büyükşehir Belediyesi için aday çıkaracak buna karşılık olarak Alanya’yı İYİ Parti’ye bırakacağı ifade edildi. Alanya Belediye Başkanlığı için İYİ Parti’nin adayını destekleyeceği iddia edilirken, iki parti arasında Büyükşehir Belediyeleri görüşülüyor. Özellikle Antalya üzerinde durulduğu söylenirken, CHP’nin Büyükşehir’i almak istediği ve buna karşılık Alanya gibi önemli bazı ilçeleri İYİ Parti’ye bırakabileceği gelen bilgiler arasında. CHP’nin Alanya’da bugüne kadar herhangi bir çalışma içinde olmaması da bu iddiayı doğrular olarak kabul ediliyor.
Konu hakkında CHP ve İyi Parti yetkilileri henüz bir açıklama yapmazken, Alanya’daki parti tabanlarının bu konuda ne tepki verecekleri merak ediliyor.


Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, 10:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83