CHP, Ankara katliamını unutmadı

CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Barış Arslan, 3 yıl önce Ankara'da gerçekleşen canlı bomba saldırısında hayatını kaybeden 103 vatandaş ve yaralanan 508 vatandaşı ölümlerinin 3. yılında anarak tek çarenin barış olduğuna dikkat çekti

CHP, Ankara katliamını unutmadı
CHP Alanya İlçe Başkan Yardımcısı Barış Arslan'ın açıklaması şöyle: "103 vatandaşımızı haince düzenlenen bir saldırıya kurban verdik" diyen Aslan, açıklamasında şunlara yer verdi: "
“Bundan tam 3 yıl önce Başkent Ankara’da barış için toplanan  103 vatandaşımızı haince düzenlenen bir saldırıya kurban verdik. 508 vatandaşımızda bu saldırıda yaralandı. En küçüğü 8 yaşında olan ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızın orda olmalarının tek amacı barış istemeleriydi. Ama maalesef yine hainler iş başındaydı. Orda bulunan tüm vatandaşlarımızın hangi siyasi görüşte olduklarının hiçbir önemi yoktu.  Hepsinin dilinde tek bir kelime vardı, oda barıştı. Bu saldırıda hayatını kaybeden 11 Malatya İl gençlik Kolları üyemiz olmak üzere bütün yurttaşlarımızı sevgi ve saygıyla anıyor, yakınlarına başsağlığı diliyorum” sözlerine yer verildi."


Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018, 20:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83