CHP, Avsallar'da belge dağıttı

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Avsallar Mahallesinde üyelerle bir araya geldi.

CHP, Avsallar'da belge dağıttı
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, CHP Alanya İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Avsallar mahalle örgüt binasında batı bölgesi üye toplantısı ve teşekkür belgesi verme törenine katıldılar. 

İlçe başkanı Coşkun Karadağ "31 Mart yerel seçimlerinde bizlere desteklerini esirgemeyen batı bölgesi üyelerimiz ile bir araya geldik. Yerel seçimlerde Alanya'mız için gerek seçim sürecinde, gerekse seçim sonrası üstün bir emek ve özveri gösteren batı bölgesi üyelerimizle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Doğudan, batıya, kuzeyden, güneye birbirinden kopmayan bir parti olduğumuzu bir kez daha görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 

Daha sonra Karadağ, "Tüm parti üyelerimiz ile yaptığımız görüşmelerde anladık ki, partisine ve en önemlisi ülkesine bağlı, hizmet etmek isteyen birer parti mensubu olmalarının dışında, vatansever, ayrım yapmayan, tam bağımsız bir Türkiye sevdalısı yurttaşlarımız ile buluştuğumuzu her toplantımızda bizlere göstermiş oldular. Ben ülkemizin ve partimizin işte bu yüzden çok şanslı ve umut dolu olduğuna inanıyorum" şeklinde ifadeler kullandı.  

İstanbul seçimleri hakkında istişareler yaptıklarını kaydeden Karadağ, "Eğer Cumhur İttifakı üyeleri İstanbul'da kamp kuracaklar ise bilsinler ki bizler oturup ülke demokrasisinin katledilmesini izleyecek değiliz şeklinde" konuştu.  

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83