CHP Cuma Pazarı'nda çalıştı

CHP Alanya İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına Cuma Pazarı'nda devam etti.

CHP Cuma Pazarı'nda çalıştı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı 24 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüürüyor. Yeni başkan Sefa Çorbacı önderliğinde ivme yakalayan teşkilat bugün Cuma Pazarındaydı. Geçtiğimiz iki gün boyunca CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak'ın eşlik ettiği ziyaretlere bugün ise CHP Antalya Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu katıldı. Çorbacı ve Çalıkuşu esnaflarla tek tek görüşerek hem partiye hem de Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'ye destek istediler. 

Sefa Çorbacı çalışmalar sırasında yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Bugün mübarek Cuma günü. Cuma Pazarı’nı ziyaret edelim dedik. Esnafımızla, Alanya’da yaşayan, alışveriş yapan, Cuma Pazarı’nda vatandaşlara ve esnafla selamlaşalım dedik. CHP Alanya İlçe Örgütü olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkan Yardımcımız Çetin Osman Budak 3 gününü Alanya’ya ayırdı. Ardından CHP’nin emektarı, tabandan gelen bir isim olan geçen dönem kıl payı milletvekilliğini kaçıran, bu dönem kesinlikle meclise gireceğine inandığımız avukat Figen Çalıkuşu aramızda. Bugün onunla beraber Atatürk Caddesi’ni beraber gezeceğiz. Tepkiler olumlu. Ufak tefek bizden olmayan insanlar tepki gösterebilir. Bunu da gayet sevgi ve saygı çerçevesinde kendimizi anlatmaya çalışıyoruz. Buradan tekrar hatırlatarak 24 Haziran’da CHP’den hem mecliste hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde mutlaka ve mutlaka Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanı yapacağımıza bir kez daha eminim. Tüm Alanya halkını yarın akşam Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in de katılımıyla Cuma Pazarı’nda iftar yemeği vereceğiz. Tüm Alanya halkını bekliyoruz.”

Antalya Milletvekili Adayı Figen Çalıkuşu da, “Birlikte bir süre sokakta yürüdük. Güzel bir haziran sabahındayız. Güzel günler bizi bekliyor. Türkiye, hepimiz bu topraklarda, coğrafyada yaşayan bizler siyaseti bir kenara bırakıp dertlerimiz için konuşabilmemiz lazım. Bunun için çok daha rahat diyalog kuruyoruz. Hangi partiden, görüşten olursak olalım dertlerimiz aynı. AK Parti’li bir kardeşim mazotu ucuza mı alıyor? CHP’li kardeşim de? Onun ürettiği daha kolay mı satılıyor? CHP’li ya da SP’li kardeşim pazarını çok rahat mı görüyor? Dolar bir gecede coşuyor. Onun cebindeki para coşuyor mu? Bizim dertlerimiz de aynı. Siyasette bu dertlere çözüm bulmak için var. Göreceğiz, bakacağız kim çözüm buluyor. Futbol takımı tutar gibi fanatikçe bir partinin esiri ve takipçisi olamayız. 16 yıldır ülkeyi yöneten bir anlayış var. 16 yıldır sonra gelinen nokta belli. 2002’de iktidara gelirken ne vadettilerse bugün 2018 aynısını vadediyorlar. İşsizliği düşüreceğiz, enflasyonu düşüreceğiz, yargıyı bağımsız kılacağız. 16 yıldır siz yaptınız. Ülkeyi bu hale siz getirdiniz. Güzel işler yaptığınız zamanlar vardı. Bu anlamda AK Parti’ye oy veren tüm yurttaşlarıma saygım sonsuz ama şu anda doğrular bitti. Bir tüketim zamanı vardır. Üzerinde yazar. Sütün, ilacın miadı doldu. Şimdi biz çok güçlü geliyoruz. O meydanlardaki coşku gerçek bir coşku. Gönderilmiş kıtalar değil. Belediyelere yazılmış zorunlu olarak alanlara davet edilen, talimata gelen insanlar değil. Yürekten İnce’ye koşuyorlar. CHP çok güçlü bir kadroyla geliyor. Bu topraklar yeniden coşacak. Tarım yeniden burada. Tarımla barışacağız. Çiftçimiz ekecek. Bir yıl önceden çiftçinin hangi ürünü ekeceğini planlayacağız. Bunu desteğini vereceğiz. Mazottaki  vergiyi indireceğiz. Gübre ve ilaçlamada tam destek sağlayacağız. Bosna Hersek’e gidip onların 1 Euro’su için 6 liramızı verip tonlarca buğday alıp gelmeyeceğiz. İşte burada ekeceğiz. Bu topraklar bizi bekliyor. Müjdeler olsun. CHP geliyor. Elbette kazanacağız. Doğrular her zaman kazanır. Yanlışlar kazanmış gibi olsa da doğru dimdik ayaktadır. Zamanı geldi. CHP zamanı. Oylar önce İnce’ye bir kutucuk. İkinci kutucuk da CHP’ye. İki mühür bu iş tamam” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 13:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83