CHP'de Aras'ın yerine Açıkalın getirildi

CHP'de Aras'ın yerine Açıkalın getirildi
Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Örgütü’nde Mustafa Aras’ın vefatından sonra boşalan Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevine Tekin Açıkalın getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Örgütü, yönetim kurulu toplantısının ardından geçtiğimiz günlerde vefat eden Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Aras’ın yerine Tekin Açıkalın’ı görevlendirdi. Partide Sivil Toplum Örgütleri’nden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Açıkalın, bundan sonra Örgütlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapacak.
Partimizi daha ileriye taşımak için çalışacağım
Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki yeni görevi ile ilgili açıklama yapan turizmci ve Gayri Menkul Danışmanlığı yapan Tekin Açıkalın “ bana bu görevi layık gören İlçe başkanım Coşkun Karadağ başkanlığındaki yönetim kurulumuza ve partililerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar bu görevi layıkıyla yapan ve zamansız bir şekilde aramızdan ayrılan Mustafa Aras başkanımın bıraktığı yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Partimizin daha iyi yerlere gelmesi için özveri ile arkadaşlarımızla birlikte çalışacağız “ dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 19:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83