CHP'de fıkra gibi olay

CHP Alanya İlçe Teşkilatı'nın yaptığı delege seçilerinde fıkraları aratmayan bir olay yaşandı.

CHP'de fıkra gibi olay
Alanya Adres/Özel Haber
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Teşkilatı delege seçimlerine devam ediyor. Delege seçimlerine parti üyelerinin katılımının çok az olduğu konusundaki eleştirilerin ardından seçimlerde fıkra gibi bir olay yaşandığı ortaya çıktı. 

Şekerhane Mahallesi delege seçimlerinde, delege listesinde partinin eski ve önemli yüzlerinden olan ve Başkan Ali Takavut'un partiden ihraç etmek için disiplin kuruluna sevk ettiği ancak kurul kararı ile suçsuz bulunup partiden ihraç edilmeyen Ertuğrul Yeşildal yer almıyordu. Yıllardır CHP'de üye ve delege olan Ertuğrul Yeşildal, delege listesinde adının olmaması üzerine arkadaşlarından ve dostlarından kendisini delege seçmelerini rica etti. 

KENDİ ADINI GÖRÜNCE...

"Delege listesindeki en üstteki ismi çizin ve benim adımı yazın" diyen Yeşildal'ın isteğini bir çok arkadaşı kabul ederken Taksici Abdurrahman Arıkan şok bir süprizle karşılaştı. Yeşildal'ın isteği üzerine listenin ilk sırasındaki ismi çizmek için sandık başına giden Arıkan, listenin ilk sırasında kendi adı olduğunu gördü. 

Diğer bir çok üye de Arıkan'ın ismini Yeşildal'ın isteği üzerine çizdi. Şok sürpriz karşısında ne yapacağını bilemeyen Arıkan, fıkaları aratmayan hikayeyi Alanya Adres'e anlattı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 11:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83