CHP'de oklar Okyanus'u gösteriyor

CHP'de Ali Takavut'un milletvekili olmak için istifa edeceği kesinleşti. Takavut yerine gelecek isimler arasından ise Mehmet Okyanus ön plana çıkıyor.

CHP'de oklar Okyanus'u gösteriyor
Cumhuriyet Halk Partisi'nde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Mevcut İlçe Başkanı Ali Takavut'un milletvekili adayı olmak için başkanlıktan istifa etmesi bekleniyor. Bugün gerçekleşmesi beklenen açıklama ile Takavut görevini bırakacak ve aday olacak.

YERİNE GELECEK İSİM...

Takavut'un yerine başkanlık koltuğuna oturacak ve partiyi seçime götürecek kişi ise oldukça merak konusu. CHP kulislerinde devamlı bir isim öne sürülürken, parti yönetimi ve tabanının ortak noktada birleştiği tek isim Mehmet Okyanus olarak gözüküyor. Tüm partililerle arası iyi olan ve sağduyulu yapısı ile dikkat çeken Mehmet Okyanus'a Takavut'un istifasının ardından tam destek vereceğini belirten CHP'liler başkan olarak Mehmet Okyanus'u görmek istediklerini dile getirdiler. 

Mehmet Okyanus'un kendisine böyle bir görev gelmesi durumunda ne yapacağı ise bilinmiyor.

KAPTANOĞLU KABUL ETMİYOR


Parti içerisinde bir başka başkan adayı ise Mustafa Kaptanoğlu olarak öne çıkmıştı. Pek çok partilinin Kaptanoğlu'nu ikna etmeye çalıştığı ancak Kaptanoğlu'nun bu göreve sıcak bakmadığı belirtildi. Kaptanoğlu'nun kararından vazgeçmemesi üzerine ibre tamamen Mehmet Okyanus'a döndü.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 12:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83