CHP'den gündeme dair önemli açıklamalar

CHP'den gündeme dair önemli açıklamalar
Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe örgütü koronavirüs tedbirleri kapsamında yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütü yönetim kurulu toplantılarını covid-19 tedbirleri kapsamında iki haftada bir yapıyordu. CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, artık normalleşme sürecine geçildiği için toplantıların düzenli olarak gerçekleştirileceğini duyurdu. Bu kapsamda bugün ilçe binasında toplanan yönetim kurulu toplantısına Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ Başkanlık etti. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Karadağ, AVM’lerin erken açıldığını dile getirdi. Karadağ, “Coronavirus tedbirleri kapsamında toplantımızı iki haftada bir gerçekleştiriyorduk fakat normalleşme sürecine geçtiğimiz bu dönemde artık düzenli olarak yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bundan sonra dediğimiz gibi tedbiri elden bırakmadan toplantılarımıza ve siyasi çalışmalarımıza devam ediyoruz ve yine edeceğiz. Normalleşme sürecine biliyorsunuz ki AVM’ler açıldı bence çok erken açıldı. Ne kadar ülkemizdeki bu koronavirüs'deki vaka sayısı azalmış olsa da kesinlikle tedbiri elden bırakmamak anlamına gelmemeli ve bizim Alanyadaki AVM’lerimiz açıldı. Orada yoğun bir görüntü vardı ama ben buradan tüm halkıma şunu söylüyorum ki bence erken açıldı ama kesinlikle tedbiri elden bırakmamak ve fiziki mesafeyi koruyarak alışverişimizi yapmakta çok önemli bir fayda var” dedi.

TEMMUZ AYINI UYGUN GÖRÜYORUZ
Karadağ konuşmasının devamında ise üniversite sınav tarihlerinin haziran ayı içinde yapılacak olmasının tehlikeli olduğunu ifade etti. Karadağ, “Günümüzde başka bir sorun olan ve özellikle de Alanya’mızı da ilgilendiren bir sorun üniversite sınavlarının haziran ayı içerisinde yapılmasının düşünülmesi gerçekten büyük bir tehlikedir. Özellikle genel başkanımız ve merkezimiz Cumhuriyet halk Partisi'nin genel merkezi bu konuda çok ciddi çalışmalar yapmıştır ve biz Temmuz ayının sonlarına doğru üniversite sınavlarının yapılmasını hem toplumsal hem de gençlerimizin sağlığı açısından çok uygun görüyoruz” diye konuştu.

BÖYLE BİR ARTIŞ SÖZ KONUSU DEĞİL
Gündeme ilişkin açıklamalarına devam eden Karadağ son günlerin tartışma konusu ASAT ve su faturalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Karadağ, “Alanya’mızda son günlerdeki bir önemli olaylardan bir tanesi de ASAT ve su faturaları. Bildiğimiz kadarıyla kesinlikle su faturalarında bir artış söz konusu değil. Bunu Büyükşehir belediyesi ve Alanya’mızdaki ASAT şubemiz birçok sefer açıkladı. Ben buradan tekrar açıklamayı uygun görüyorum. Eğer ki bir önceki ve bir sonraki sayaç arasındaki farkı çarpanda yaptığımız zaman bir yanlışlık varsa bu yanlışlık bir an önce düzelecektir ve bu yanlışlığın düzelebilmesi için derhal ASATA müracaat edemeyenlerin bizimle irtibat halinde olmaları dahilinde çözülecektir diyorum” ifadelerini kullandı.

ŞEFFAFLIK VE AÇIKLIK OLMALIYDI
TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında yapılan kura çekimlerinin şeffaf olması gerektiğini söyleyen Karadağ, “Son günlerde Alanya’mızda AK Partinin TOKİ evlerinin kuralarının çekildiği söylendi. TOKİ'deki bu kuralların çekilişe benim görüşüm şeffaf olmalıydı açıklıkla olmalıydı bu çekilişler nasıl yapıldı tüm halkın önünde olmalıydı bu corona günlerinde halkın önünde yapma imkanı vardı. Buradan bir önerim olacak bunun ihalesi aşamasında çok şeffaf olunması. İhaleler konusu gerçekten Türkiye'nin Türkiye'deki halkın çok hassas olduğu üzerinde durduğu bir mesele bu inşaat ihalesi yapılırken de tarafsız bir şekilde şeffaf bir şekilde yapılmasını kesinlikle öneriyorum şimdiden de hayırlı olsun diyorum. Kuru nasıl günler ve tüm halkımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.- 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 19:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83