CHP'den Türkdoğan'a yanıt var

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın 'PKK'nın don lastiği' paylaşımına CHP Alanya İlçe Başkanı Ali Takavut'tan yanıt geldi.

CHP'den Türkdoğan'a yanıt var

 "Geçen günlerde, MHP İlçe Başkanı’nın twitter hesabından paylaşmış olduğu ve Genel Başkan Yardımcımız Selin Sayek Böke’ye yönelik yakışıksız ifadelerinden dolayı kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı hissediyoruz" diyen Takavut şu açıklamayı yaptı: 

banner111
"MHP İlçe Başkanı’nın oturduğu koltuğun ağırlığına uygun davranmadığı açıkça görülmüştür. Bir yerel siyasetçinin seviyeyi böylesine aşağılara çekmesinin, ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde ne Türkiye’ye ne de MHP’ye hiçbir faydası yoktur. Bizler, onları siyasi seviyesizlikleri ile baş başa bırakıyor, doğruları söyleyen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selin Sayek Böke’nin sonuna kadar arkasında olduğumuzu ifade ediyoruz.
Büyük resmi görmeksizin, Habur ve Oslo aktörleri olarak PKK ile kolkola gezen AKP lehine zamansız ve anlamsız yapılan Başkanlık açıklamasını sorgulamak yerine Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve üniter yapının yılmaz savunucusu CHP’ye yapılan bu saldırı, tam bir gaflet örneğidir.
Biz bu açıklamaları MHP İlçe Başkanı’nın görevde yeni olmasının verdiği toyluğa bağlıyoruz. Umarız bundan sonraki açıklamalarında sonucunu öngörebileceği, akılcı ve mantıklı bir yaklaşımı tercih eder.
Arkasında Başkanlık yatan, Yenikapı ruhu diye bahsettikleri anlayışın içeriği de bu şekilde ortaya çıkmış bulunmaktadır.
Bu açıklamalar karşısında MHP İlçe Örgütü’nün de gerekli sağduyu ve tepkiyi göstereceğine inanıyor, takdiri kamuoyuna bırakıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 13:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83