CHP'den ulaşım esnafına destek

CHP'den ulaşım esnafına destek
CHP Alanya İlçe Başkanlığı, ulaşım esnafını unutmadı. CHP İlçe Başkanlığı koordinesinde, CHP Ulaşım Komisyonu aracılığı ile ulaşım esnafına maske ve gıda kolisi dağıttı.

ESNAFA DESTEK
CHP Alanya İlçe Başkanlığı Ulaşım Komisyonu ulaşım esnafına da destek veriyor. CHP Alanya Ulaşım Komisyonu Başkanı Ali Hancı, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve Yönetim Kurulu’nun koordinesinde, CHP Ulaşım Komisyonu Üyesi Fevzi Demirel, CHP Alanya İlçe Başkanlığı Başkan Yardımcısı Haydar Uyar, Antalya Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANTEPE Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Vural, CHP Kestel Mahalle Temsilcisi Durali Küçülmez ile birlikte ulaşım esnafına maske ve gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirildi.

SİPERLİK VE MASKE DE DAĞITTILAR
İhtiyaç sahibi olan, otobüs, taksi, minibüs şoförlerine gıda paketlerini, Halk Otobüsü Ulaşım Müdürü Nuri çevik aracılığı ile ulaştıran CHP’liler, ticari taksi, minibüs ve otobüs şoförlerine siperlik ve maske dağıtımını da gerçekleştirdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER
CHP Alanya İlçe Başkanlığı’nın vermiş olduğu desteğe Halk Otobüsü Ulaşım Müdürü Nuri Çevik ve ulaşım esnafı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 00:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83