CHP'li gençlerin kongre günü netleşti

CHP'li gençlerin kongre günü netleşti
CHP Alanya Gençlik Kolları Kongre takvimi netleşi. Alanya CHP'li gençler 2 Şubat Pazar gün sandık başına gidecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanın belirleneceği kongre 2 Şubat'ta yapılacak. Gençlik kolları başkanlığında 246 genç yeni başkanı seçmek için oy kullanacak.

Kongrede başkan seçilebilmek için Gürkan Yılmaz ile Birkan Ceylan aday olarak delege çalışmasını sürdürüyor. Mevcut gençlik kolları başkanı olan Çağdaş Erdem'in yaş haddi nedeniyle aday olmadığı seçimde Gürkan Yılmaz'ın sempatik tavırları ile delegeler üzerinde olumlu etki oluşturmakta. Gençlik kolları seçimlerinde Yılmaz'ın yapıcı tavırları sayesinde temas kurduğu delegelerin önemli bir bölümünün desteği alacağı değerlendirilmekte.

CHP’nin yılmaz fertleri olarak, bu sorumlulukta çalışmamızı gerçekleştiriyoruz diyen Yılmaz "Gayemiz CHP'nin yerelden genele iktidarı kazanması. Bu doğrultuda siyasi çalışmamızı yürüterek, partili partisiz her haneye ulaşarak onların CHP saflarında memleket için hizmet etmesine, fikir ortaya koymasına vesile olabilmek istitoruz "dedi.

Delege ziyaretlerimizi büyük oranda tamamladık diyen Gürkan Yılmaz," Kongreye kadar delegerimizi tekrar ziyaret edip gönüllerini fethetmeye çalışcağız. Ayrıca birtaftan parti büyüklerimizi ziyaret ederek değerli fikir ve önerilerini dinliyoruz diğer taraftan 14 asil 14 yedekten oluşan yönetim kurulu üyelerimizi tespit ediyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını dilerim" dedi 

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2020, 22:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83