CHP'li gençlerin kongre takvimi belli oldu

CHP İl ve ilçe gençlik kollarının kongre takvimleri genel merkez tarafından açıklandı.

CHP'li gençlerin kongre takvimi belli oldu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nde kongre heyecanı sürüyor. Alanya'da geçtiğimiz günlerde son bulan delege listelerinin ardından gençlik kollarıda kongre için gün saymaya başladı. İl ve ilçe gençlik kollarının kongre takvimleri bugün genel merkezden yapılan bir yazılı açıklama ile belli oldu. 

Yapılan açıklamaya göre kongre süreci 1 Kasım günü üye listelerinin güncellenmesi ile başladı. Gençlik Kolları yönetimleri ilk iş olarak üye listelerini güncelleyecek. CHP Alanya İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları'da üye listesinin güncellenmesi işlemine son sürat başladı. 

15 GÜN ÖNCEDEN BİLDİRİLECEK

CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları kongresi ise 29 Kasım 2017 ve 16 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacak. Bu aralıkta Antalya'daki tüm ilçe gençlik kollarının kongreleri yapılacak. Alanya'nın kongre tarihi ise 15 gün önceden belli olacak ve genel merkeze bildirilecek. 

SAYIN BAŞARILAR DİLEDİ

CHP Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Sayın kongra takvimi ile ilgili açıklama yaptı. 2019 seçimlerine dikkat çeken Sayın, "2019'da partimizi iktidara taşıyacak ve ülkemizin kaderini belirleyecek yerel ve genel seçimleri göğüsleyecek kadroların belirleneceği gençlik kollarımızın kongre takvimi belli olmuştur. yapılacak olan ilçe gençlik kolları kongremizin barış, kardeşlik ve dostluk içinde geçmesini temenni eder, şimdiden aday olacak tüm kardeşlerime başarılar dilerim." dedi.

İlçe kongrelerinin ardından il kongresi ise 19 Aralık 2017 ve 14 Ocak 2018 tarihleri arasında olacak. 

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 14:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83