CHP'li vekil polisten şikayetçi oldu

CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda dün düzenlenen eylemde yaşanan arbedede kendisini ittirdiğini iddia ettiği polis hakkında şikayetçi oldu.

CHP'li vekil polisten şikayetçi oldu

 TBMM gündemindeki cinsel istismar suçlarıyla ilgili yapılması planlanan düzenleme nedeniyle dün Cumhuriyet Meydanı'nda çok sayıda sivil toplum örgütü ve siyasi partiden kişinin katılımıyla eylem düzenlenmişti. Eylemin bitiminde CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara ile alandaki bir polis memuru arasında arbede yaşandı. Kara, arbedenin ardından kimliği belirlenemeyen polis memuru hakkında şikayette bulundu.

banner111
CHP Milletvekili Kara, eylem bittikten sonra alandan çıkmak istediklerini, ancak polisin izin vermediğini belirterek, 'Evimize gideceğiz, buradan evimize de mi gidemeyiz?' deyince, siyah gözlüklü polisin kendisine 'Gidemezsiniz' karşılığını verdiğini ve 'Niye gidemeyiz, kendi memleketimiz' diye tepki gösterince polisin kendisini ittiğini söyledi. Kara, polis memuru hakkında şikayetçi olduklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2016, 16:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83