CHP'li Yeşildal, Çavuşoğlu'na sert çıktı

CHP Antalya Milletvekili Şengül Yeşildal, Alanya'da konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu eleştirdi. Yeşildal, "Biz insanları Alanyalı, Manavgatlı diye ayırt etmeyiz dedi.

CHP'li Yeşildal, Çavuşoğlu'na sert çıktı
Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu dün Alanya'da seçim koordinasyon merkezi açılışı gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Çavuşoğlu, diğer partilerin Alanya'dan seçilebilecek sırada adayı olmadığı Ak Parti'de ise 3 tane olduğunu söyledi. 

Bu sözlere tepki gösteren isim ise CHP Antalya Milletvekili Adayı Şengül Yeşildal oldu. Yeşildal sosyal medya hesabı üzerinden Bakan Çavuşoğlu'na şu sözlerle yüklendi: 

"Sayın Bakan kendi partisini bırakıp bizim partimizin aday sırasına seçilecek sırada Alanyalı aday yok diye laf ediyor. Sayın Bakana hatırlatmak isterim ki; biz Cumhuriyet Halk Partililer insanları Alanyalı, Manavgatlı, Serikli, Kumlucalı, Kaşlı diye ayırt etmeyiz. Biz insanları diline, dinine, ırkına, mezhebine göre de ayırt etmeyiz. Biz insanları kutuplaştırmadan "önce insan" olarak görürüz. Dokuzuncu sıranın seçilmeyecegini iddia eden Sayın Bakan biz bu memleketten 8'i gönderdik emin olun 9'uda 10'uda göndereceğiz. Ülke battı, Alanya'da turizm bitti, bizim partimizin aday sırasını konuşacağınıza bunlara bir bakan ve iktidar olarak çözüm bulun. Sayın Bakan; Turizm Bakanlığını da kaldırıyormuşsunuz, zaten turizm bakanı olan zatı şahanelerini bir turizm şehri olan Alanyamızda hiç görmedik. Turizm ile geçinen memlekette esnaf kepenk kapatıyor sizde Turizm Bakanlığını kapatıyorsunuz öyle mi? Doğru bitirdiğiniz turizmi toparlayamıyorsunuz sorunu turizm bakanlığını kapatmakla çözüyorsunuz. Geçmişte 8'i gönderen Alanya 9'u da gönderir 10'u da gönderir. Ben Alanyamıza güveniyorum, Gazipaşamıza güveniyorum, Antalyamızın tüm seçmenlerine güveniyorum. Türkiye'de özgürlük, barış, demokrasi ve huzur isteyen herkesin CHP'sine oy vereceğini biliyor ülkemizi bu zor günlerden kurtaracağımıza gönülden inanıyorum."

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2018, 14:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83