CHP'liler Cem Özcan'ı istiyor

Alanya Adres'in CHP anketinde Cem Özcan ismi ön plana çıkıyor.

CHP'liler Cem Özcan'ı istiyor
24 Haziran seçimleri öncesi partiler yavaş yavaş milletvekili aday listelerini açıklamaya başladılar. Antalya listesi en çok merak edilen partilerin başında da CHP geliyor. Alanya CHP İlçe Teşkilatı'nın Alanya'dan en az bir aday sokmak istediği liste belirsizliğini koruyor.


CHP'den Alanyalı 4 isim aday adayı olarak dikkat çekiyor. Ali Takavut, Şengül Yeşildal, Cem Özcan ve Gökhan Sipahioğlu aday olmak isteyen isimler. Bu isimlerden en az bir tanesinin aday listesinde olması bekleniyor.


CEN ÖZCAN ÖNDE...


Alanya'nın en çok takip edilen internet gazetesi Alanya Adres geçtiğimiz günlerde bir anket başlatmış ve okurlarına 'TBMM'de Alanya'yı Milletvekili olarak CHP'den kim temsil etmeli?' sorusunu sormuştu.


4 ismin kıyasıya yarıştığı ankette bugüne kadar toplam 4 bin 741 kişi oy kullandı. Ankete katılanların ilk tercihi ise genç isim Cem Özcan oldu. Cem Özcan oyların bin 763 tanesini alarak ilk sırada er alırken onu bin 160 oyla Şengül Yeşildal takip etti. Diğer isimlerden Ali Takavut'un 920 Gökhan Sipahioğlu'nun ise 898 oyu bulunuyor.


Ankete katılarak oy kullanmak için tıklayınız...

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2018, 15:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83