CHP'LİLERDEN TÜRKTAŞ'A SUÇ DUYURUSU

CHP'nin görevden alınan eski başkanı Şevki Türktaş'ın tüm partililere miting sonrası mesaj atması partilileri çileden çıkardı. Yüzlerce CHP'li bugünden itibaren örgütlenerek Türktaş'a suç duyurusunda bulunmaya karar verdiler.

CHP'LİLERDEN TÜRKTAŞ'A SUÇ DUYURUSU

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Şevki Türktaş krizi büyüyor. Geçtiğimiz gün Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Alanya'da yapılan CHP mitinginin ardından tüm partilililere mesaj atan Türktaş'a CHP'liler tepki göstermiş ve görevden alınan bir ismin neden hala mesaj attığını sormuşlardı?

banner111
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUYORLAR

Mesajın ardından dün ve bugün onlarca partili CHP İlçe Teşkilatı'na bu soruyu sordular. Gazipaşa'dan Manavgat'a kadar tüm partililere mesaj atan Türktaş'a tepki gösteren partililer ilçe teşkilatının bu duruma izin vermemesini istedi. İlçe teşkilatı ise partililere, Türktaş'ın şahsi olarak mesaj attığını ve duruma herhangi bir müdehalede bulanamayacaklarını söyledi. Bunun üzerine ise partililer Şevki Türktaş hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya karar verdi. Bugünden itibaren örgütlenemeye başlayan CHP'li üyeler yüzlerce imza toplayarak Türktaş hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler. Görevden alınan eski başkanın halen parti üzerinde hakimiyet kurmaya çalıştığını belirten partililer seçim öncesi bu duruma bir son vermeye çalışacaklarını belirttiler.

'TÜRKTAŞ NE YAPTI Kİ?'

CHP'li üyeler Türktaş'ın attığı mesaja ve parti üzerinde ki hakimiyet kurma çabalarına tepki gösterirken İlçe Başkanı Şengül Yeşildal'dan da açıklama bekliyorlar. Yeşildal dün yaptığı açıklamada mitingde emeği geçen isimlere teşekkür etmişti.Teşekkür konuşmasında Yeşildal, Görevden alınan eski başkan Şevki Türktaş'a teşekkür etmişti. Hatta Türktaş'a parti yönetiminden bile önce teşekkür etmesi partililerin kafasını karıştırdı. Bazı üyeler "Türktaş ne yaptı ki kendisine teşekkür ediliyor? Görevden alınan eski bir başkan neden partide yönetimden bile ön planda. Geçmiş dönemde partide başkanlık yapanlardan farkı ney?" sorularına Yeşildal'dan yanıt bekliyorlar.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 14:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83