CHP'nin başkan adayından Alanya itirafı ve gafı!

CHP'nin başkan adayından Alanya itirafı ve gafı!
CHP Antalya İl Başkan Adayı Mustafa Şeker Alanya İlçe Başkanlığını ziyaret ederek delegelere projelerini anlatıp destek istedi. Şeker, “Bu yönetim şekliyle gidersek 10 seneye kalmaz baraj altında kalırız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 37’nci olağan genel kongresi çerçevesinde 9 Şubat’ta yapılacak Antalya il başkanlığı seçimi öncesinde adaylar çalışmalarına hız verdi. Kongrede aday olduğunu açıklana isimlerden Mustafa Şeker, Alanya'da ilçe binasını ziyaret ederek destek istedi. 'Büyükşehirde gerçekten iyi çalışmalar yapıldı. Bunun için çalışanlara teşekkür ederim. Keşke belediyeyi de alsak daha güzel olacaktı' diyen Şeker, parti toplamaya ve kazandırmaya geliyorum iddiasında bulundu.

'ÖRGÜTLENME YAPISI YOK'

Teşkilatlanma konusunda büyük bir başarısızlık olduğunu söyleyen Şeker, Akdeniz Üniversitesinde 70 bin öğrenci olmasına rağmen orada sadece CHP’nin örgütlenme yapısı olmadığını ifade etti. Şeker, "İller bazına böyle giderse bir süre sonra baraj altında kalırız” dedi.

'ALANYA GÖZARDI EDİLİYOR'

Alanya’nın nüfus ve seçmen durumuna karşın bir hazırlığı olmadığı görülen Şeker, Alanya’nın nüfusunu 250 bin olduğu yönündeki telaffuzu ilçe başkanı Coşkun Karadağ tarafından düzeltilmesinin ardından yıllardır Alanya’nın mecliste temsil edilmediğine dikkat çekti. Şeker, il büyüklüğünde bir ilçe olunmasına rağmen Alanya’nın gözardı edildiğini söyledi. Tecavüz, kadın cinayetleri ve intiharlara da değinen Şeker, dün bile bir cinayet vardı diyerek cezalarına artması gerektiğine dikkat çekti. 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2020, 23:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83