CHP'nin delege seçimini adaylar böyle izledi

CHP'nin delege seçimini adaylar böyle izledi
CHP'de mevcut Başkan Coşkun Karadağ, Ömer Zavlak ve Sefa Çorbacı'nın aday olduğu seçim süreci delege seçimleri ile başladı. 3 mahallede alınan sonuçlara göre üç bölgeden de mevcut başkan Coşkun Karadağ çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 37. Olağan Genel Kurulu, delege seçimi ile resmen başladı. CHP İlçe başkanı Coşkun Karadağ, "Gerçekten her 2 aday arkadaşımızda sağduyulu davrandılar.  İyi bir seçim süreci geçiriyoruz. Tek liste ile seçime girilsin isterdik ancak tabi ki seçimler seçenekler arasında olur" dedi.

'OMUZ OMUZA DURACAĞIZ'

CHP İlçe Başkanlığı için adaylığını ilk açıklayan isimlerden olan Ömer Zavlak ise, "Cumhuriyet Halk Partisi her zaman olduğu gibi Alanya'ya ve ülkeye demokrasi örneğini hissettiriyor. Bütün üyelerimiz mahallelerde oyunu kullanıyor. Ülkede uyanış başladı. Artık Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olmaya emin adımlarla ilerliyor.  Ayak sesleri duyulmaya başladı. Çok güzel bir demokrasi örneği sergiledi başkanımız. Biz bir aileyiz. Kongreden sonra da  omuz omuza yan yana duracağız" dedi.

'BİZ BİRİZ'

Adaylığını açıklayan son isim olan eski ilçe başkanı Sefa Çorbacı da teşkilat olarak kongreden güçlenerek çıkacaklarını söyledi. Çorbacı, "Bu kongreden güçlenerek çıkacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz biriz birlikteyiz" diye konuştu.

3 MAHALLEDEN DE KARADAĞ ÇIKTI

Alınan sonuçlara göre 3 mahalleden de mevcut başkan Coşkun Karadağ'ın adı çıktı.  

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2019, 22:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83