CHP'NİN ÜZERİNDEKİ KİRLİ ELLER KİMİN?

CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zavlak, "Çekin artık şu kirli, hırslı, bencil ellerinizi partimizden" dedi. Zavlak'ın kimi kasttettiği ise akılları karıştırdı.

CHP'NİN ÜZERİNDEKİ KİRLİ ELLER KİMİN?
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zavlak kendisine ait sosyal medya hesabında bir paylaşım da bulundu. Zavlak'ın paylaşımında kimi kastettiği büyük merak uyandırdı. Zavlak'ın mesajı şu şekilde:

"Siyaset, insanlar için bir araç olmalı, amaç olmamalı. Siyaset, hizmeti halka ulaştırmanın bir aracı olmalı ama malesef Alanya CHP'de bazı insanlar sırf kendi menfaatleri kendi çıkarları için hem cHP'sine hemde Alanya'ya zarar veriyorlar. İnsaf be kardeşim! Bu parti ve partililer yeterince size fırsat ve destek verdi. Olmadı, yapamadınız. Çekin artık şu kirli, hırslı, bencil ellerinizi partimizden. Bırakın tek sevdası Alanya ve CHP olan insanlar görevini yapsın. Bencilliğiniz ve kişisel hırslarınız yüzünden bu parti çok zarar görüyor."

Bu paylaşıma bir yorumda CHP Yönetim Kurulu'nun bir diğer üyesi Mehmet Okyanus'tan geldi. Okyanus ise, "Abim haklısın. Düşüncelerime ışık tuttun ama bu çapulcu üslupsuz saygısız örgüt anlayışını bilmeyen kişilere fırsat vermemeliyiz. Partimize zarar verenleri soyutlamalıyız ki, ulu önder Atatürk'ün bıraktığı bu esere zarar verilmesine önlemeliyiz." dedi.

o kişilerin kim olduğu ile ilgili kamuoyunda şimdiden bir tartışma yaşanmaya başlandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2015, 16:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83