'CHP TABANIN SESİNİ DİNLEMİYOR'

CHP'nin 1 Kasım seçimlerine de 7 Haziran'daki vekil listesi ile gireceğini öğrenen Alanyalı partililer isyan etti. Partililer 'Alanyalı bir aday olmazsa CHP üçüncü parti olmaya mecbur' dediler.

'CHP TABANIN SESİNİ DİNLEMİYOR'
CHP Alanya İlçe Başkanı Şengül Yeşildal elinden gelen tüm gayreti göstermesine rağmen CHP büyük ihitmalle 1 Kasım seçimlerine de 7 Hazirandaki milletvekili aday listesi ile girecek. Bu durum CHP tabanında ise büyük huzursuzluğa yol açtı.


CHP'li olması ile bilinen Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top düşüncelerini şu şekilde aktardı. 


"Değişimle gelişim olur. Değilse, yıllardır 25-27 arası hiç 30 olmadı neden? Tabanın sesine cevap vermiyor, dinlemiyorlar, işlerine gelmiyor. Çünkü önce koltuklarını düşünüyorlar, partiyi nasıl ikdara getiririz diye bir gayeleri yok. Zaten bu yüzde 25 oyun yüzde 20-22'si kendiliğinden çekirdek oy yani mecburiyetten. Benim gibi Atatürk'ün ruhu sızlamasın diye oy veriyor. Alanya'dan ilk 5 de vekil adayı olmassa CHP yerinde sayar. Sayın Baykal gelsin çalışsın kazansın. Chp zaten bunun için ikdidara gelemiyor. Kısır döngü ileriyi görmüyor, küçük olsun benim olsun mantığı. 70'likler 80'liklerle bu kadar olur.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2015, 09:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83